Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NEUSPJELI ATENTAT NA PIONIRA ANTIVIRUSNIH PROGRAMA JOHN MCAFEEA: ‘Znam tko me pokušao ubiti. Uskoro ćete upoznati pravo značenje bijesa!’

NEUSPJELI ATENTAT NA PIONIRA ANTIVIRUSNIH PROGRAMA JOHN MCAFEEA: ‘Znam tko me pokušao ubiti. Uskoro ćete upoznati pravo značenje bijesa!’

mcafee-virusA svima vama koji ste ovo napravili – uskoro ćete upoznati pravo značenje bijesa. Točno znam tko ste. Bolje vam je da nestanete

John McAfee, pionir antivirusnih programa javio se iz bolnice gdje je, kako tvrdi, proveo dva dana u besvjesnom stanju, nakon što su ga njegovi ‘neprijatelji pokušali ubiti’, piše Sky News.

Čovjek koji je krajem 80-ih osnovao čuvenu kompaniju McAfee tvrdi kako su mu rivali ‘stavili nešto’ što je konzumirao, a kao dokaz na Twitteru je objavio fotografije sebe priključenog na bolničke aparate i prikovanog za krevet.

Ispričavam se što sam bio odsutan tri dana, no posljednja dva dana proveo sam u nesvijesti u bolnici u Sjevernoj Karolini i tek sam se probudio, napisao je McAfee na Twitteru.

Moji neprijatelji uspjeli su ubaciti nešto u ono što sam konzumirao. Ipak, mene je puno teže ubiti nego što to oni misle. Vratio sam se, nastavlja McAfee.

Zatim je nadodao: – A svima vama koji ste ovo napravili – uskoro ćete upoznati pravo značenje bijesa. Točno znam tko ste. Bolje vam je da nestanete, napisao je McAfee.

Utemeljitelj kompanije McAfee ima 72 godine, a iz tvrtke se povukao 1994. godine, prodavši svoj udjel za 100 milijuna dolara.

U studenom 2012. godine McAfee je imao problema s policijom u Belizeu jer su ga dovodili u vezu s ubojstvom Gregoryja Vianta Faulla, njegova bivšeg susjeda.

Faull je upucan, a McAfee je tada odbacio bilo kakvu umiješanost u njegovu smrt.

Samo godinu dana kasnije njegov dom u Belizeu izgorio je do temelja, a mediji su taj požar nazvali ‘sumnjivim’.
 

 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,