Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE » Elon Musk: ‘Novi svjetski poredak’ želi uništiti Teslu

Elon Musk: ‘Novi svjetski poredak’ želi uništiti Teslu

elon-muskOsnivač kompanije Tesla Elon Musk tvrdi da je njegova tvrtka namjerno sabotirana od strane Novog svjetskog poretka u pokušaju suzbijanja tehnologije solarne energije i električnih automobila

U emailu koji je procurio i koji je poslan zaposlenicima, Musk je upozorio da osobe u sjeni koje rade za Naftnu industriju i Wall Street ulaze u njegovu tvrtku i žele uništiti Teslinu reputaciju.

Prema izvješću izvršnog direktora tvrtke Tesla, nedavna izvješća o tvorničkom požaru, izvješća o kvarovima automobila i izvješća o softverskim greškama, su lažne vijesti u mainstream medijima, koje su namijenjene uništenju ugleda tvrtke.

Tesla je službeno odbila komentirati navodnu zavjeru. Ako postoje dokazi koji zbilja potvrđuju sabotažu, moguće je da Teslu čekaju vrlo teška vremena.

U najboljem se slučaju radi o pojedincu koji je odlučio brzo zaraditi ili se osvetiti. U najgorem slučaju ovo bi moglo potkopati poslovnu budućnost cijele kompanije.

Evo cijelog emaila:

17. lipnja 2018

“Bio sam zadivljen da ovog vikenda saznam o zaposleniku Tesle koji je proveo prilično opsežnu i štetnu sabotažu našeg rada. To uključuje direktnu promjenu koda u sustavu Tesla Manufacturing Operating System pod lažnim korisničkim imenima i iznošenje velikih količina visoko osjetljivih podataka iz kompanije Tesla nepoznatim trećim stranama.

Puno njegovog djelovanja još nije poznato, ali ono što je dosad priznao je prilično loše. Njegova je motivacija bila da želi javnu promociju koju nije dobio.

Međutim, u ovoj situaciji može biti znatno više toga nego što možemo vidjeti, tako da će se još dublja istraga nastaviti ovog tjedna. Moramo utvrditi da li je djelovao sam sam ili s drugima u kompaniji Tesla i da li radi s nekim vanjskim organizacijama.

Kao što znate, postoji dugačak popis organizacija koje žele da Tesla umre. To su kratkoročni prodavači na Wall Streetu koji su već izgubili milijarde dolara i izgubili mnogo više.

Tada su su tvrtke za naftu i plin, najbogatije industrije na svijetu – koje ne vole ideju da Tesla napreduje na području tehnologije solarne energije i električnih automobila.

Ali ima glasina da te tvrtke ponekad nisu super ljubazne. Zatim tu je i mnoštvo velikih konkurenatskih tvrtki za proizvodnju plinskih i benzinskih automobila. Ako su spremni toliko varati u svezi emisija, možda su spremni varati i na druge načine?

Budite iznimno budni, osobito tijekom narednih nekoliko tjedana, dok povećamo stopu proizvodnje na 5000 na tjedan. Ovo se događa kada vanjske sile imaju najjaču motivaciju da nas zaustave.

Ako znate, vidite ili sumnjate u bilo što sumnjivo, molimo vas da sa što više informacija pošaljete bilješku na adresu e-pošte sa što je više moguće informacija. To se može učiniti u vaše ime, koje će se čuvati povjerljivo ili potpuno anonimno.

Veselimo da ćemo zajedno imati veliki tjedan dok povisujemo proizvodnju na 5000 komada Modela 3 automobila tjedno!

Hvala vam što ste radili toliko na tome da Tesla postane uspješna,

Elon
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,