Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » SLIJEPA BUGARSKA PROROČICA PREDVIDJELA DA ĆE RUSIJA POSTATI SLJEDEĆA SVJETSKA SUPERSILA

SLIJEPA BUGARSKA PROROČICA PREDVIDJELA DA ĆE RUSIJA POSTATI SLJEDEĆA SVJETSKA SUPERSILA

putin-vangaBaba Vanga je još prije 40 godina predvidjela da će ‘Europa postati pustoš i samo će Rusija opstati, a Putin će postati kralj svijeta’

Bugarska proročica Baba Vanga predvidjela je da će Rusija postati sljedeća svjetska velesila, nedugo prije nego što je umrla 1996. godine.

Slijepa proročica je zaslužna za točno predviđanje raspada Sovjetskog Saveza, katastrofe u Černobilu i napadi 11. rujna i porasta napetosti između Sjeverne Koreje i Zapada.

Kao što je zabilježio dnevnik The Mirror: 1979. godine, tijekom susreta s piscem Valentin Sidorovom, Baba Vanga je rekla:

“Sve će se otopiti, kao i led, samo jedan će ostati netaknut – Vladimirova slava, slava Rusije. Previše je dovedeno u žrtvu. Nitko ne može zaustaviti Rusiju. Sve će ona je ukloniti s puta, i ne samo da će čuvati, već će i postati gospodar svijeta.”

Vjeruje se da je Baba Vanga sastavila niz predviđanja koja se protežu sve do 51. stoljeća, nakon čega bi svijet navodno trebao doći kraju.

Bugarska proročica je predvidjela slavnu budućnost Rusije i kako će na kraju Rusija ostati jedina svjetska supersila.

Vjeruje se da je za 2018. napravila dva hladna predviđanja koja bi ostavila trag u povijesti.

Bugarska mistična proročica je predvidjela otkriće novog oblika energije, kao i da će Kina nadjačati Sjedinjene Države i postati sljedeća svjetska velesila.

Kao što je objašnjeno u Daily Mirroru, Vanga je uvelike poštovana u Rusiji zbog svojeg 85-postnog uspjeha kada je riječ o proricanju budućnosti.

Neki od najpoznatijih predviđanja Baba Vanga su:

9/11

Godine 1989. Baba Vanga je rekla: “Horror, užas! Američka braća će pasti nakon napada čeličnih ptica. Vukovi će zavijati u grmlju, a nevina krv će se proliti.”

Muslimani će upasti u Europu

Proročica je također napravila hladnokrvno proročanstvo koje upozorava na invaziju Europe od strane muslimanskih ekstremista 2016. godine.

Tsunami 2004. godine

“Hladne regije će se zagrijati … i vulkani će se probuditi.

“Veliki val će prekriti veliku obalu pokrivenu ljudima i gradovima, i sve će nestati ispod vode. Sve će se rastopiti, baš kao i led. “

Zlatno doba

Stvorit će se novi izvor energije i globalna glad će biti iskorijenjena između 2025. i 2028. godine. Pokrenut će se let na Veneru.

Od 2033. do 2045. godine polarni kape leda će se rastopiti, uzrokujući porast razine oceana.

Kraj svijeta

Do 3797, sve na Zemlji će prestati postojati. Međutim, ljudi će biti dovoljno napredni da se presele u novi sustav zvijezda.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,