Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » POZNATI REPER I MANEKENKA SLOŽNI: Zemlja je ravna, a sve ostalo su laži svjetske vlade

POZNATI REPER I MANEKENKA SLOŽNI: Zemlja je ravna, a sve ostalo su laži svjetske vlade

ravna-bobSjeverni pol je sredina, a Južni pol okružuje Zemlju ogromnim ledenim zidom. Zato sve velike svjetske vlade tamo postavljaju svoje baze, zaključio je

Za vikend je u engleskom Birminghamu održana konferencija kojoj je nazočilo 200-ak posjetitelja kako bi raspravljali o tome jesu li tisućljetna istraživanja koja govore o Zemlji kao okruglom planetu kriva?

Moderator konferencije Gary John rekao je kako se “ljudi bude i počinju shvaćati zašto istina o teoriji “ravne ploče” i kako ona smeta svjetskim vladama”.

“Opovrgnuo sam planetarno kretanje, korištenjem Nikonovog fotoaparata i aplikacije. Moje istraživanje uništava kozmologiju velikog praska. Podupirem ideju da gravitacija ne postoji i jedina prava snaga u prirodi je elektromagnetizam. Postoji velika mogućnost da se Zemlja zapravo kreće prema gore, i to nas čuva ‘priklonjenom’, a ne gravitacija” – rekao je član Državne zdravstvene organizacije Britanije David Marsh.

Zadnjih godina zagovaratelji ove teorije sve su glasniji te ih je sve više, a među njima ima i dosta poznatih osoba.

Još 2015. godine reper B.o.B na Twitteru je iznio svoj razlog zbog kojeg misli da je Zemlja ravna ploča.

- Nemojte vjerovati u ono što govorim već istražite. Koliko god da ste u zraku, horizont je uvijek u visini očiju…oprostite, ali ne želim vjerovati u najveću laž ikada, poručio je reper te objasnio kako zapravo Zemlja izgleda.

- Sjeverni pol je sredina, a Južni pol okružuje Zemlju ogromnim ledenim zidom. Zato sve velike svjetske vlade tamo postavljaju svoje baze, zaključio je.

Njegova istomišljenica je i Tila Tequila, reality zvijezda i manekenka koja je izbačena iz Celebrity Big Brothera nakon što su u javnost izašle njene slike gdje je odjevena u nacističkog vojnika pozirala kraj slike koncentracijskog logora u Auschwitzu uz poruku “Zašto suosjećam s Hitlerom”.

Tequila je također putem Twittera poručila kako će prestati pričati o “teoriji ravne Zemlje” kada joj “netko napokon pokaže sliku horizonta s krivuljom”.
 
(vecernji.hr)

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,