Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » U Švedskoj uhićeni učenici jer su dijelili provjerene činjenice o imigracijskoj krizi na socijalnim mrežama

U Švedskoj uhićeni učenici jer su dijelili provjerene činjenice o imigracijskoj krizi na socijalnim mrežama

svedska-uceniciSkupina učenika iz škole u Švedskoj prijavljena je policiji i Švedskoj obavještajnoj službi (SAPO) za distribuciju izvješća o imigraciji koje se sastojalo od potvrđenih informacija dobivenih od renomiranih istraživačkih organizacija

Švedska se brzo srozava u skrivanju činjenica koje provodi Ministarstvo istine, gdje se građanima dopušta samo ponavljanje propagande ekstremno lijeve stranke koju je izdala socijalistička vlada, a govorenje o istini je kazneno djelo koje se može kazniti zatvorom.

Učenici su uhićeni zbog iznošenja potvrđenih činjenica kao što su: pravi troškovi imigracije, prekomjerna zastupljenost migranata u statistici kriminala i niske stomatološke tarife za ilegalne imigrante.

Sve izjave odnosile su se na nedavne i ugledne studije od kojih je jedna bila istraživanje poznatog Pew Research Centra o rastu muslimanske populacije u Švedskoj.

Ravnateljica Anna Sundelin kontaktirao je policiju i agenciju SAPO jer je prema njezinim riječima djelovanje grupe na socijalnim mrežama “strašno” i “rasistički”. “Apsolutno je nezamislivo da imamo tu vrstu propagande u našoj školi”, kaže ona o činjenici.

Jedan od uključenih učenika u objavljivanje ove istine, je rekao: “Nismo bili spremni samo mirno sjediti i okrenuti glavu i ništa ne činiti, dok se Švedska degradira, pa smo stoga odlučili napraviti izvješće o utjecaju imigracije na naše društvo. Tako da bismo mogli obavijestiti druge studente.”

Drugi učenik je rekao: “Vrlo je zabrinjavajuće da je škola odlučila kontaktirati sigurnosnu obavještajnu službu jer su neki učenici objavili letke s činjenicama i istraživanjima”.

Ravnateljica Sundelin izjavila je da škola ima “nultu toleranciju” i da je uprava objavila vijesti o činjenicama na intranetu kako bi učenici i nastavnici mogli prijaviti ako se pojavi još ovakvih neugodnih događaja.

Ranije smo izvijestili o tome kako je student Stockholmskog sveučilišta Royal Institute of Technology suspendiran zbog objavljivanja činjenica o prekomjernom udjelu migranata u kriminalnim seksualnim zločinima.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,