Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » CHEMTRAILS JE SADA LEGALAN: Kina kaže da će proizvesti kišu na površini 3 puta većoj od Španjolske

CHEMTRAILS JE SADA LEGALAN: Kina kaže da će proizvesti kišu na površini 3 puta većoj od Španjolske

kina-geoOd 2013. godine Kina godišnje proizvede 55 milijardi tona umjetne kiše

Kina sada kreće prema svojem najvećem projektu za kišu ikad.

U smislu plana, najavljenog ovog mjeseca, kineske vlasti namjeravaju stvoriti kišu i snijeg na više od 1,6 milijuna četvornih kilometara, što je površina tri puta veća od Španjolske.

Prema izvješćima medija, vlada će koristiti novu vojnu tehnologiju mijenjanja vremenskih uvjeta koju je razvila državna tvrtka China Aerospace Science and Technology Corporation.

Planiraju izgraditi desetke tisuća komora za sagorijevanje na tibetanskim planinama. Komore će izgarati kruto gorivo što će rezultirati raspršivanjem srebro jodida po oblacima.

“Na alpskim padinama Tibeta, Xinjiangu i drugim područjima za eksperimente je postavljeno više od 500 plamenika. Podaci koje smo prikupili pokazuju vrlo obećavajuće rezultate” – rekao je neidentificirani istraživač za Morning Post.

“Ponekad bi snijeg započeo padati gotovo odmah nakon što smo zapalili smjesu u komori. Bilo je kao da stojite na pozornici čarobnog showa” – rekao je.

Tibetanska visoravan je od vitalne je važnosti vodoopskrbu velikog dijela Kine i velikog područja Azije. Njezini glečeri i rezervoari daju vodu rijekama Yellow, Yangtze, Mekong i drugim velikim rijekama koje prolaze kroz Kinu, Indiju, Nepal i druge zemlje.

Špricane iz zrakoplova, čestice će omogućiti prelazak vodene pare u kondenzat, stvarajući oblake. Ti će oblaci donijeti kišu. Jedna komora za sijanje oblaka može stvoriti niz oblaka koji pokrivaju područje od oko 5 km.

Tradicionalno, proces stvaranja kišnih oblaka ili “sijanje oblaka” znači da kemikalije koje lansirate raketom u oblake ubrzavaju stvaranje kristala leda koji eventualno postane kiša.

Kina također koristi vojne zrakoplove za te svrhe. “Sijanje oblaka” je također popularan način za “čišćenje” zraka u Kini, gdje je veliki smog problem za mnoge gradove.

Praksa promjene vremenskih uvjeta posljednjih je godina sve češća u cijeloj zemlji, uključujući i one za velike javne događaje.

U 2008. godini Kina je lansirala preko 1.100 raketa koje su sadržavale srebro jodid na nebo iznad Pekinga prije svečanosti otvaranja Olimpijskih igara kako bi raspršili oblake i zadržali kišu da ne pada na tijekom svečanosti.

Peking ima “plan razvoja” za upravljanje vremenom do 2020.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , ,