Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DOSTA JE BILO SILOVANJA! Njemačke žene organizirale veliki marš protiv uloge vlade u imigrantskoj krizi silovanja

DOSTA JE BILO SILOVANJA! Njemačke žene organizirale veliki marš protiv uloge vlade u imigrantskoj krizi silovanja

prosvjed-zene-njemackaNjemačke žene i ostali prosvjednici su digli milijune građana protiv vlasti koja ih odbija zaštititi od seksualnih napada migranata

Veliki prosvjed je planiran 17. veljače u Berlinu gdje će žene ući u Bundeskanzleramt kako bi tražile da Merkel i njezina vlada rješe njihovu zabrinutost i zaustave obezvrijeđivanje krize silovanja počinjene od strane imigranata.

U nekim područjima mnogih gradova u Njemačkoj, žene se više ne osjećaju sigurnima u javnosti. Oni su prisiljene putovati u grupama ili u društvu pouzdanih muškaraca. One krive Merkelinu vladu zbog katastrofalne migrantske politike i dramatičnih promjena u njihovom društvu.

Seksualno nasilje u Njemačkoj je uvelike poraslo jer je Angela Merkel dopustila ulazak više od milijun migranata iz Afrike, Azije i Bliskog istoka u zemlju. Vlasti umanjuju zločine, očito kako bi izbjegle poticanje anti-imigrantskih osjećaja.

Vlasti diljem zemlje optužene su za smanjenje značaja prave razine epidemije silovanja suzbijanjem informacija o zločinima povezanim sa imigrantima, navodno zbog “nedostatka javnog interesa”.

Njemački Twitter račun, @XYEinzelfall (“pojedinačni slučajevi”), stvorio je Google kartu za praćenje policijskih izvješća o zločinima koji su navodno počinili imigranti svaki dan diljem regije. Stranica i Google karta je uklonjena i blokirana.

“Koeln je bio samo vrh ledenog brijega”, navodi se u tekstu, pozivajući se na nedavno zloglasno masovno seksualno napastvovanje i silovanje u gradu. “Koeln nam je svaki dan.”

Njemačke žene su ljute i umorne zbog zanemarivanja. Kada žrtve seksualnih napada od strane migranata javno izazovu zabrinutost, često ih napadaju aktivisti organizacije Antifa koji ih optužuju da su rasisti, iako su te žene pretučene i pune masnica.

Uta Ogilvie, utemeljiteljica pokreta koji optužuje vladu za ogroman porast seksualnih napada, bila je prisiljena napustiti pokret zbog neprestanih napada na njenu kuću i djecu od tzv. “Antifašista”.

Ogilvie je izvorno bila cilj napada Antife nakon što je nosila javno transparent sa natpisom “Merkel Must Go!”. To je bilo dovoljno da se Antifa okomi na nju, jednostavno zato što se nije slagala s njihovom neuspješnom utopijskom multikulturalnom ideologijom.

Ova akcija utiranja slobode govora od strane “antifašista” u 2018. jasno pokazuje tko su pravi fašisti u Njemačkoj. Sve dok Antifa ušutkava nasiljem i zastrašivanjem suprotna mišljenja, Njemačka neće biti slobodno društvo.

Žene u Njemačkoj imaju svako pravo držati svoju vladu odgovornom za katastrofalnu politiku otvorenih granica.

Njihovo društvo je promijenjeno bez njihovog odobrenja. Sada je to puno opasnije mjesto, a vladi se ne može dopustiti da ignorira njihova prava na sigurno i slobodno postojanje.(Baxter Dmitry,YNW)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,