Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Geolozi razotkrili tehnologiju koja je pripadala naprednoj drevnoj civilizaciji od prije 14 milijuna godina

Geolozi razotkrili tehnologiju koja je pripadala naprednoj drevnoj civilizaciji od prije 14 milijuna godina

turska-tragoviGeolozi u Turskoj su otkrili tragove koje ostavljaju vozila za koja kažu da su pripadala naprednoj drevnoj civilizaciji od prije 14 milijuna godina

Ruski geolog Aleksandar Koltypin kaže da vjeruje da su misteriozne oznake koje se protežu duž frigijskoge doline, u središnjoj Turskoj, napravljene od strane visoko inteligentne rase prije 12 do 14 milijuna godina, piše Ancient-code.com

„Možemo pretpostaviti da su drevna vozila s ‘kotačima’ usjekla stazu u mekano i mokro tlo”, rekao je geolog.

„Zbog velike težine tih vozila ona su ostavila vrlo duboke tragove koji su na kraju okamenjeni i pretvoreni u dokazni materijal”.

Geolozi su upoznati sa sličnim pojavama kao što su okamenjeni tragovi dinosaura koji su sačuvani na isti način.

Zajedno sa još troje kolega, dr Koltypin, direktor Prirodoslovnog Znanstveno – istraživačkog centra pri Međunarodnom Nezavisnom ekološko-političkom Sveučilištu u Moskvi, otputovao je u mjesto Anatolija u Turskoj gdje se ti tragovi mogu naći.

Po povratku sa svog putovanja, on je opisao promatrane nalaze kao „okamenjene brazde u stjenovitom području [izrađenom od zbijenog vulkanskog pepela]”.

Dr Koltypin je rekao: „Sva ta stjenovita polja su prekrivena brazdama koje je netko napravio prije mnogo milijuna godina … Mi tu ne govorimo o ljudima.”

„Radi se o nekoj vrsti automobila ili terenskog vozila. Parovi brazda prelaze jedni preko drugih s vremena na vrijeme, a neke brazde su dublje od ostalih” – dodao je.

Prema riječima dr Koltypina te misteriozne brazde su stare između 12 – 14 milijuna godina.

„Metodologiju određivanja dobi vulkanskih stijena sa vrlo dobro naučio i radio u praksi”, rekao je on.

Dr Koltypin je jedan od rijetkih stručnjaka koji zapravo vjeruje da znanost mora promijeniti svoj pristup različitim pitanjima. On smatra da postoje mnogi arheolozi koji su izbjegli dodir sa ovim pitanjem, jer bi uništiti sve klasične teorije.

„Kao geolog, mogu sigurno reći da su nepoznati [pred-biblijska] terenski atomobili vozili na podlučju središnje Turske prije nekih 12 do 14 milijuna godina.” rekao je dr Koltypin.

On je rekao: „Mislim da gledamo znakove civilizacije koja je postojala prije klasičnog stvaranja ovog svijeta. Možda su ta bića postojala u predcivilizacijsko doba i ona nisu bila poput modernih ljudskih bića.”

Prema riječima dr Koltypina i mnogih drugih arheologa i stručnjaka koji su usvojili nove načine razmišljanja o tim drevnim „tragovima vozila”, ovi nalazi su jedni od najbolje sačuvanih dokaza koji nedvojbeno dokazuju postojanje vrlo naprednih drevnih civilizacija koje su naseljavale naš planet u dalekoj prošlosti.

„Ne razumijemo sustav ovih vozila ali udaljenost između svakog para tragova je uvijek ista”, dodao je dr Koltypin.

„Najveća dubina trag je oko jednog metra. Na stranama brazda mogu se vidjeti vodoravne ogrebotine, koje su izgleda ostavili krajevi osovina koje su se koristile na drevnim kotačima ovih vozila.

„Otkrili smo mnoge brazde s takvim ogrebotinama”, rekao je.

Je li moguće da je dr Koltypin u pravu? I je li moguće da su mainstream znanstvenici ignorirali ove divovske dokaze u nadi da će sačuvati svoje klasične i stare metode razmišljanja? Je li moguće da se mainstream stručnjaci boje usvajanja novog pristupa dalekoj prošlosti? Postoje mnogi koji vjeruju da sa klasičnim pristupom, znanost postaje manje objektivna.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,