Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Ruski povjesničar otkrio neobjavljenu javnu tajnu: Hitler se borio za dolar!

Ruski povjesničar otkrio neobjavljenu javnu tajnu: Hitler se borio za dolar!

hitler-dolarPovjesničar i pisac Nikolaj Starikov otkrio je pravi cilj Drugog svjetskog rata. Po njegovom mišljenju, Adolf Hitler se zapravo borio za američke interese, ali sam to nije znao

„Najveća korist i najveće političko umijeće – to je kada se netko bori za naše interese, misleći da se bori za svoje.

U biti u Drugom svjetskom ratu dolar je postao svjetska rezervna valuta. Što god da je Hitler mislio da se njemački vojnici bore od Staljingrada do pustinje Afrike, oni su umirali za to da dolar postane svjetska valuta. Vidimo rezultat“, objasnio je ekspert za televiziju „Zvezda“.

Istraživači i povjesničari i dalje se spore oko razloga i okolnosti dolaska na vlast Adolfa Hitlera.

Mnogi se slažu sa tim da karizmatičnost, umijeće političkih govora, politička volja i intuicija koje je posjedovao furer nisu bile nedovoljne da dosegnu takve visine.

Jedan broj eksperata pretpostavlja da su glavni sponzori Hitlera i Njemačke nacional-socijalističke radničke partije bili financijatori iz Velike Britanije i SAD, dok je sam Hitler od samog početka svoje političke djelatnosti bio samo nečiji „projekt“ za ujedinjenje Europe protiv SSSR-a.

Među Hitlerovim sponzorima su bili njemački gospodarstvenik Fritz Thyssen koji je preminuo 8. veljače 1951. u Buenos Airesu u Argentini i jedan od rukovodilaca „Deutsche Bank“ Oskar Wasserman.

Mnogo povjesničara i istraživača su sigurni da su naciste financirali Rothschildi i Rockefelleri.
 
(sputniknews.com)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , ,