Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Jennifer Lawrence: Bog kažnjava Trumpove birače uz pomoć uragana Irma

Jennifer Lawrence: Bog kažnjava Trumpove birače uz pomoć uragana Irma

jenif-lawreHollywoodska glumica Jennifer Lawrence krivi Trumpove pristaše za razorne bujice uragana u Americi, tvrdeći da ih Bog kažnjava jer su glasovali za Trumpa

Zvijezda “Igre Gladi” tvrdi da potencijalne žrtve Amerikanaca dolaze kao posljedica uragana Harvey i uragana Irme, koji su zapravo „bijes i gnjev majke prirode” prema onima koji su dozvolili da Trump pobjedi.

„To je zastrašujuće”, glumica je odgovorila u intervjuu za Channel 4 tvrdeći da se u zraku osjećaju „zadnji dani” širom svijeta u ovom trenutku.

„Znate, to je taj novi stav koji se formira. Ja ga uopće ne prepoznajem. Također je zastrašujuće znati da su klimatske promjene nastale zbog ljudske aktivnosti, i mi ih i dalje ignorirani, a jedini glas kojeg mi stvarno imamo je kroz glasovanje.”

„A vi ste glasali nedavno, kao zemlja” novinar je napomenuo – na što je Lawrence odgovorila da „je to stvarno bilo zapanjujuće” da je Trump izabran. Ona je tada izjavila da su nedavni uragani koji su razorili Teksas i trenutni uragan koji prolazi preko Floride možda bili potaknuti Trumpovim predsjedništvom.

„Znate, gledate ove uragane sada, i to je jako teško, pogotovo dok promičete takvu politiku, osjećate bijes i gnjev majke prirode”, rekla je Lawrence.

Lawrence je kasnije rekla da je razgovor o Trumpu i američkoj politici bio „jako polariziran i potresan.”

Dodala je: „Znate, ja sam čula stvari i vidjela stvari na TV-u o svojoj zemlji koje me razaraju i povraća mi se od njih, i to je samo jako zbunjujuće.”

Nakon što ju je novinar upitao smatra li Trumpa zbunjujućim, glumica je uzvratila rekavši: „Ja ne mislim da je on zbunjujuć. Mislim da znam točno što je on.”

Lawrence nikad nije bila sramežljiva o što se tiče njezinog mišljenja o predsjeniku. U 2015. godini, kada je Trump upravo pokrenuo svoju predsjedničku kampanju, kazala je da će njegova pobjeda „biti kraj svijeta”, tijekom intervjua za intervju.

Pogledajte cijeli intervju:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , ,