Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » INTERNET EKSPLODIRAO OD TEORIJA ZAVJERE: Ubijen je diplomat koji je istraživao nestanak malezijskog zrakoplova MH370

INTERNET EKSPLODIRAO OD TEORIJA ZAVJERE: Ubijen je diplomat koji je istraživao nestanak malezijskog zrakoplova MH370

mh370-ostaciMalezijski diplomat koji je istraživao misteriozni nestanak zrakoplovac Malezija Airlines Flight MH370 je ubijen u četvrtak, nakon što je ustrijeljen u glavnom gradu Madagaskara, Antananarivo

Zahid Raza, počasni konzul Malezije, upozorio je prijatelje i obitelj da je počeo primati prijetnje smrću i upozorenja da prestane svoju istragu o nestanku MH370.

Gospodin Raza je bio na pola puta, neumorno prevozeći komade olupine koji su došle od nestalog aviona u Kuala Lumpau, kada je ubijen.

Blaine Gibson, američki pustolov i detektiv koji je samostalno financirao svoju istragu o nestalom avionu, nazvao je smrt gospodina Raze „atentatom”.

Gibson tvrdi da i on sam prima prijetnje smrću i upozorenja da prestane istragu.

G. Gibson je rekao da nije želo napraviti javnu objavu dok novi ostaci olupine ne dođu u Maleziju, i to je bila njegova odluka s obzirom na smrt gospodina Raze, izvijestio je Metro.co.uk.

Dr. Victor Iannello je bio dio tima izvorne australske istrage o nestalim mjestu.

On je rekao: „Što čini moguću vezu malezijskog zrakoplova MH370 i okolnosti koje koje okružuju njegovu smrt?

G. Raza je trebao posjetiti Ministarstvo prometa Madagaskara, da bi preuzeo dodatne komade nestalog aviona, i dostavio te dijelove u Maleziju.”

Zrakoplov Malaysia Airlinesa MH370 nestao je 8. kolovoza 2014. godine unatoč masovnim naporima da se pronađe njegova lokacija, zrakoplov nikada nije pronađen, a samo nekoliko komada ostataka zrakoplova su se pojavile.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,