Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Putin proglasio ‘potpunu neovisnost’ od Rothschildovih banaka

Putin proglasio ‘potpunu neovisnost’ od Rothschildovih banaka

putin-rothschU lipnju prošle godine predsjednik Putin je zabranio Jacob Rothschildu i njegovoj obitelji bankarskog kartela Novog svjetskog poretka ulazak na teritorij Rusije “pod bilo kojim okolnostima”, a sada je, nešto više od godinu dana kasnije, Putin proglasio “potpunu neovisnost” od globalnog bankarskog kartela i Rothschildove međunarodne organizacije za bankarsko kreditiranje

Proglašavajući ovo “najboljim poklonom” koji se može pokloniti budućnim generacijama, Putin je organizirao zabavu u Kremlju kako bi proslavili ovo postignuće.

“Rekli su da to ne možemo učiniti, rekli su da ćemo biti uništeni” – rekao je Putin osoblju i višim savjetnicima. “Naše buduće generacije će se roditi bez okova bankara oko zglobova na rukama i nogama.”

“Ovo je najbolji poklon koji im možemo dati.”

Putinovo najveće nasljeđe

Ruski ministar financija Aleksej Kudrin je također govorio na ovom događaju i pohvalio Putinovo postignuće u izbacivanju Rothschilds iz zemlje.

“Oni ne odlaze lako,” rekao je Kudrin. “Ali smo dokazali da je to moguće.”

“Najveće nasljeđe koje se može prenijeti na vašu djecu i unuke nije novac niti druge materijalne stvari koje se akumuliraju tijekom života, već nasljeđe slobode od ropstva.”

Zadnjom isplatom svih dugova bivših sovjetskih republika prema centralnim svjetskim bankama – čini Rusiju jedinom zemljom koja se oslobodila tiranskog stiska bankarskog sustava Novog svjetskog poretka – Putin je osigurao da buduće generacije Rusa ne žive u ropstvu dugova prema globalističkoj kabali.

Podrazumijevaki se da je bankarski reket Rothschilda bio omča oko vrata ruske ekonomije. Jednom kada se čvor stegnuo, ekonomija bi se borila i gušila.

Međunarodni monetarni fond (MMF) i Svjetska banka su od svog osnutka 1944. godine bili glavni igrači u globalnom ekonomskom sustavu. Ove međunarodne bankarske organizacije, koje privatno kontrolira bankarska obitelj Rothschild, prvo pritisnu države da dereguliraju svoj financijski sektor, dozvoljavajući privatnim bankama da pljačkaju njihove ekonomije.

Jednom kada su vlade primorane spasiti svoj deregulirani financijski sektor, MMF ili Svjetska banka sastavljaju kreditni paket napisan u tajnosti od strane središnjih bankara i ministara financija, potkopavajući njihov nacionalni suverenitet i prisiljavajući ih da usvoje politiku štednje koja šteti radnicima, obiteljima i okolišu.

Rusija je bila prva zemlja koja se opametila. Oni su naporno radili kako bi stekli financijsku neovisnost i sada su završili proces izbacivanja Rothschildovih banaka iz svoje zemlje.

Putinov stil

U početku svog predsjedanja, Putin je odredio prioritete da ujedini Rusiju društveno, duhovno i ekonomski. On je naredio uhićenje oligarha koji je imao potporu Rothschilda, Mikhail Khodorkovskyog, koji je proglasio Rothschilda, Henry Kissingera i Artura Hartmana direktorima fondacije Otvorena Rusija.

Prošle godine je Putin podsjetio svoj kabinet kako se on nosi sa Rothschildovim i globalističkim bankarima tako da ih “zgrabi za vrat i izbaci kroz stražnja vrata Rusije.”

“Oni ne posjeduju svijet i nemaju neograničena punomoć da rade što hoće. Ako im se ne suprotstavimo, bit će još većih problema. Nećemo dozvoliti da nas maltretiraju.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , ,