Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RUSKI AMBASADOR PRONAĐEN MRTAV U BAZENU JE ČETVRTI MRTVI DIPLOMAT U SAMO GODINU DANA

RUSKI AMBASADOR PRONAĐEN MRTAV U BAZENU JE ČETVRTI MRTVI DIPLOMAT U SAMO GODINU DANA

ruski-diplomatDa li je epidemija smrti ruskih diplomata samo slučajnost?

Ruski veleposlanik u Sudanu pronađen je mrtav u bazenu u svom domu, postajući četvrti diplomat iz svoje zemlje koji je umro u samo osam mjeseci.

Veleposlanik Ruske Federacije u Republici Sudanu, Mirgayas Shirinskiy, pronađen je u srijedu mrtav u svojoj rezidenciji u Khartoumu, objavilo je sudansko Ministarstvo vanjskih poslova.

“Ruski veleposlanik Mirgayas Shirinskiy je umro večeras u svojoj rezidenciji” u sudanskom glavnom gradu Khartoumu, navelo je Ministarstvo vanjskih poslova Republike Sudan u svom službenom priopćenju, ne preciziravši uzroke smrti šezdesetogodišnjeg ruskog diplomata, prenosi britanska novinska agencija Reuters.

Jedan neimenovani visoki dužnosnik sudanske policije u Khartoumu je rekao medijima da je prema prvim elementima istrage otklonjena mogućnost kriminala, makar u to nije sasvim siguran.

“Ruski veleposlanik je umro dok je plivao u svom bazenu”, rekao je.

Pronađeno mrtvo tijelo ruskog veleposlanika Mirgayasa Shirinskiyog kako beživotno pluta u bazenu ruske veleposlaničke rezidencije, u glavnom gradu Republike Sudan u Khartoumu, šokiralo je istražitelje, ali ne samo njih.

Prema neslužbenim informacijama iz Moskve, vijest o pronađenom mrtvom tijelu ruskog veleposlanika Mirgayasa Shirinskiyog kako pluta površinom bazena je šokirala i ruskog predsjednika Vladimira Vladimiroviča Putina, pišu danas moskovski mediji.

Sudanske vlasti i osoblje ruskog Veleposlanstva provest će detaljnu istragu, priopćeno je sudanskim, ruskim i svjetskim medijima.
 
(hrvatska-danas.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,