Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘Bijele žene su dobre samo za jednu stvar, da mi imamo što j***i i tretirati kao smeće… a optužbe protiv nas su rasizam’

‘Bijele žene su dobre samo za jednu stvar, da mi imamo što j***i i tretirati kao smeće… a optužbe protiv nas su rasizam’

musli-siloBANDA MUSLIMANSKIH SILOVATELJA U UK: Član muslimanske bande silovatelja iz Newcastlea dao je gornju izjavu o bijelim ženama jednoj kondukterki koja je bila i svjedok na suđenju

Badrul Husein je ovog tjedna, u srijedu, osuđen u Newcastleu, kao posljednji u nizu od 17 serijskih silovatelja iz tog grada. Niti jedan nije izvorni Britanac: porijeklom su iz Bangladeša, Pakistana, Iraka, Irana i Turske, iako ih je većina rođena u Britaniji.

Među njima je i jedna bjelkinja, white trash narkomanka koja se sa 17 godina spetljala s dotičnom bandom, a kasnije im je podvodila druge maloljetnice, Carolann Gallon. Četvorica od njih – Mohammed Ali, Solful Islam, Yasser Hussain i Redwan Siddquee – su poslani u zatvor na više od dvadeset godina ukupno. Ostali će biti poslani u zatvor idućeg mjeseca, kad im se odredi visina kazne.

Komentar iz naslova Husein je dao kad je uhvaćen bez karte u metrou između Tynea i Weara 2014. To je poručio engleskoj kondukterki, piše The Times, i time jasno izrekao ono što zapravo jako velik broj imigranata misli o nemuslimankama i bijelim ženama.

No on tvrdi da svjedoci lažu, a Habibur Rahim, informant policije i osuđeni silovatelj kojem je za doušničke usluge isplaćeno čak 10.000 funti poreznih obveznika, kaže kako je istraga bila “rasistička operacija britanske policije”. Upravo je činjenica da je njemu isplaćivano po tristo funti da bi prisustvovao seansama grupnog seksualnog zlostavljanja i drogiranja maloljetnica, nekima je bilo samo 13 godina, izazvala bijes britanske javnosti.

Šef policije brani svoju odluku da plati osuđenom silovatelju djeteta gotovo 10.000 funti kako bi sudjelovao na seks-tulumima gdje su maloljetnice šopane drogom i seksualno iskorištavane. Kažu da im je to bio jedini način da se infiltriraju u te krugove. No upravo oko tog doušnika je ispao skandal na sudu, jer su branitelji optuženih rekli kako “navodi na krivi trag”, a čak i sutkinja ga je opisala kao “nepoštenog”, “nepouzdanog”, i “bez kredibiliteta”.

Pored što je tvrdio da je istraga bila “rasistička operacija” i da ga je njegova veza u policiji nazivala “kmicom” (“darkie”), Rahim je tvrdio da mu je policija rekla da podmeće drogu, prešuti da je žrtva silovanja rekla da je lagala kad je optužila svog silovatelja, da prisluškuje razgovore optuženih s odvjetnicima.

Nakon dana i dana rasprava, sutkinja Penny Moreland je odbila odbaciti optužbe i zaključila kako je Rahim, čija je kredibilnost bila “središnja” u ovom slučaju, “u potpunosti nedostojan povjerenja u bilo kom pogledu”.

Sutkinja Moreland je zaključila kako je Rahim djelovao “za svoj interes”, tj. da pokupi državni novac i usto nekažnjeno odlazi na pedofilske tulume, a ne iz želje da iznese istinu na sudu. Navela je kako je “inherentno nepouzdan, očito nepošten, i bez kredibiliteta”. Usto je navela i da je vrlo nezadovoljna time što je Rahima policija angažirala kao doušnika. Ali je navela i kako nema dokaza da su prekršene bilo kakve procedure koje se tiču angažmana doušnika od strane policije.

Uhićenja su dio operacije “Shelter” o seksualnom zlostavljanju i iskorištavanju maloljetnica u Newcastleu, a ona je dio šire akcije “Sanctuary”, u sklopu koje je do sad doneseno 90 presuda, uhićeno preko 400 ljudi, 25 ljudi osuđeno zbog djela poput seksualnog zlostavljanja, trgovine bijelim robljem, davanja droge na korištenje maloljetnicama, prisiljavanja na prostituciju, i zastrašivanja svjedoka. Izrečeno im je preko 300 godina zatvorskih kazni, ukupno.

Glavni inspektor policije Northumbrie Steve Ashman je pred dva dana rekao: “Do danas smo uhitili 461 osobu, razgovarali sa 703 potencijalno oštećenih i pronašli 278 žrtava”.

Radi se o djelima počinjenim između 2010. i 2014. “Ovdje nije bilo političke korektnosti”, pohvalio se Ashman. “To su kriminalci i nismo oklijevali s uhićenjima koristeći sva sredstva koja su nam bila na raspolaganju”.

The Times također donosi priču o 13-godišnjoj žrtvi koju su Mercedesom dovozili iz doma za maloljetnike, drogirali kokainom i mefedronom te grupno silovali na jednom od tuluma “kao da su na utrci štafete”. Ona inače ima poremećaje u ponašanju i smanjene kapacitete, i bila je na skrbi doma.

Ona je na sudu posvjedočila da ju je banda muslimana redovito snabdijevala gotovinom, cigaretama i drogom u zamjenu za seks.

Tužitelj John Elvedge je rekao kako se je na jednom od tuluma, dok je bila na kokainu, cijela ekipa izredala na njoj. “Rekla je da je bilo kao na utrci štafete, jedan za drugim, pri čemu ona nije pristala na spolni odnos”. U jednoj drugoj prilici odveli su je na tulum u stan gdje je bila grupa od sedam ljudi, a na zidu je bila kurdska zastava. Tamo su joj dali mefedron, rečeno je na sudu.

“Pokušala se oduprijeti prvom”; rekao je Elvedge, ali su joj dali još mefedrona, a onda organizirali redaljku. Kasnije su je odvezli natrag u dom, dali joj 200 funti i još droge. U domu se nisu previše trudili provjeriti gdje je jer je redovito bježala iz doma.

Optužba tvrdi kako su žrtve bile mlade, naivne i ranjive, uglavnom djevojke problematičnog ponašanja i sklone porocima. “One su bile žrtve organiziranog, dobro uhodanog ciničnog iskorištavanja i bile su prosljeđivanje od jednog zlostavljača drugom”.

Tužitelj je dodao, “Vidjet ćete da su te mlade djevojke bile izložene party-kulturi, u kojoj se mlade cure poput njih namami na tulume tako što im se nudi droge i alkohol, koji su im besplatno na raspolaganju kako bi se u zamjenu od njih dobilo seksualne usluge.”

“U to vrijeme ta metoda eksploatacije je bila etablirana osobito u zapadnom Newcastleu (pretežno muslimanskom, op. MH) i predstavljala je vid rekreacije za grupu muškaraca koja uključuje optuženike, koji su aktivno organizirali tulume očekujući da će namamiti djevojke na seksualne aktivnosti.” Tužiteljstvo također tvrdi kako su optuženi imali namjeru uvesti djevojke u prostituciju.

Dodajmo tome kako današnji Telegraph, u vezi ovog slučaja, piše kako “vodeći parlamentarni zastupnici” i voditelji kampanja zahtijevaju od sudova da tretiraju “azijatske bande silovatelja i seksualnih zlostavljača koji su iza stotina slučajeva zlostavljanja bijelih tinejdžerki u Engleskoj kao zločine iz mržnje”, odnosno kao zločine iz rasističkih pobuda.

Zahtjev dolazi nakon što su političari i tužitelji priznali da je politička korektnost spriječila da se te bande propisno krivično gone i da se ti zločini istražuju ili spriječe.

Kad smo kod toga, u medijima se muslimanske bande u pravilu referiraju kao “bande azijata”, kao da se radi o Japancima ili Kinezima a ne o muslimanima, ali zato gradonačelnika Londona nitko ne naziva “čovjekom azijskog porijekla” nego – muslimanom. Politička korektnost ima mnogo lica, i sva su licemjerna.
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,