Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » KAO U NACISTIČKOJ NJEMAČKOJ: Policija zavezala tinejdžera za stolicu i mučila ga elektrošokerom

KAO U NACISTIČKOJ NJEMAČKOJ: Policija zavezala tinejdžera za stolicu i mučila ga elektrošokerom

mucenje-zatvor„Ja ću to raditi sve dok mi ne ponestane baterije.” Policijski službenici su mučili tinejdžera sa šokerom – iznova i iznova – koji je bio zavezan za stolicu

Užasavajući video iz grada Ashland City, američke savezne države Tennessee je upravo objavljen kao dio tužbe u ime 18-godišnjeg muškarca koji je elektrošokiran iznova i iznova dok dok je bio zavezan za stolicu. Video izgleda kao scena iz horor filma.

Noćna mora za Jordan Norrisa je počela prošle godine, u studenom, kada je SWAT tim pretresao njegov dom, jer je navodno prodavao drogu. Prodavati nešto ljudima koji su spremni takvu tvar dobrovoljno gutati, međutim ni na koji način ne može opravdati postupanje prema Norrisu.

Nakon što je Norris uhićen, doživio je mentalni slom i počeo lupati glavom o vrata ćelije (službena verzija). Dakle, nakon toga ga je policija izvukla iz njegove ćelije i svezala za “zaštitnu” stolicu.

U izuzetno uznemirujućem videu, šerifa okruga Cheatham i njegovi pomoćnici su držali Norrisa uz pomoć krpa, a drugi zamjenik je sadistički i opetovano upotrebljavao elektrošoker. Naravno, Norris se migoljio dok je 50,000 volti prolazilo kroz njegovo tijelo. Njegovo trzanje se činilo da još više izaziva polcajce koji su zatim još više stiskali elektrošoker.

U jednom dijelu u videu možete čuti kako zamjenik kaže Norrisu: „Ja neću prestati sve dok ne ponestane baterije.”
 

 
Norris je rekao da se sjeća da ga je zamjenika pitao: „Da li želiš da to ponovo učinim? Imamo hrpu baterija možemo ih upucati u tebe jako mnogo. Mi ćemo to učiniti više i više sve dok nam ne ponestane (baterija).”

Kada je Norris pušten iz zatvora, bio je prekriven ranama od elektrošokera. Nekako je preživio torture bez da mu se srce zaustavilo.

Willian Chapman, Norrisov očuh je kazao da nije bio sumnjičav u svezi policije kada je vidio rane na njegovom posinku. On je mislio da se Norris opirao na neki način. Međutim, nakon što su vidjeli video, bilo je posve jasno da se Norris ni na koji način nije opirao – dok su ga zavezivali za stolicu.

„Rekao sam, ‘Jordan što je to?’ Izgledalo je kao da ima ospice. A on je rekao: “To je mjesto gdje su me elektrošokirali. Nisam mogao to zamisliti„ rekao je William Chapman.

Chapman je rekao za News Channel 5 da je nabrojao više od četrdeset opeklina.

„Ja sam zapravo davao policiji korist da sumnja u moje dijete, jer sam mislio da se on opirao, da je on davao otpor”, rekao je Chapman.

On to nije radio.

„Kada sam saznao da je on zapravo bio vezan za stolicu, to je još više bilo bolnije. Nije imalo smisla„ rekao je Chapman.

Kada gledate video ispod, vjerojatno ćete se složiti sa Chapmanom. Ono što su policijski službenici radili na Norrisu sa elektrošokerom nije uopće imalo smisla. Zašto bi se odlučili mučiti ovog mladića više puta sa šokerom?

Zahvaljujući postu na Facebook stranici šerifova odjela, sada imamo mogući odgovor na to pitanje. Šerif je imao osobnu osvetu protiv Norrisa i uzeo ga je na zub.

U Facebook postu, šerif proziva Norrisa „narkodilerom koji je na brzom putu da postane propalica”. Šerif je još napomenuo da se Norris „malo popiškio”, dok ga je privodila jedinica SWAT.

U video u nastavku, kojeg ćete pogledati – scena izgleda kao iz nacističke Njemačke – međutim, to se odvija upravo u vašem dvorištu. Kada policija može tvrditi da je opravdano mučenje čovjeka koji je zavezan za stolicu, vrijeme za radikalne promjene je odavno prošlo. (TFTP)
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , ,