Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » EPIDEMIJA OSPICA U EUROPI – PRIGODNA LAŽ!

EPIDEMIJA OSPICA U EUROPI – PRIGODNA LAŽ!

ospice-cijepljenjeSvjetska zdravstvena organizacija sada u Europi govori o epidemiji ospica

Postoji nepromjenjivo prvo pravilo propagande: točno znate što je vaš plan, a zatim dizajnirate svaku izjavu za prosljeđivanje tog plana.

Svjetska zdravstvena organizacija sada u Europi govori o epidemiji ospica. Naravno, oni to priopćuju građanima propagandom – krivi su ljudi koji odbijaju dopustiti da se njihova djeca cjepe protiv ospica.

Fokus je na Italiji, gdje su “slučajno” prosvjednici bijesni zbog novog zakona koji obvezuje cijepljenje za djecu. Savršeno. “Vidiš? Nemojte primiti cijepivo i što dobivate. Masivnu epidemiju.”

Dakle, postoji i službeno izvješće. U Italiji postoji 3300 slučajeva ospica i dvije smrti.

To je klasična i tradicionalna i staromodna slika ospica. 3298 djece je preživjelo. Djeca dobiju ospice, oporavljaju se, a nakon toga su imuna.

Što se tiče dvoje djece koja su umrla, trebali biste napraviti vrlo pažljivu nezavisnu istragu, kako biste utvrdili koje su zdravstvene probleme imala ta djeca prije nego što su se zarazili ospicama. I “zdravstvene probleme” uključuje prethodno toksično liječenje. Stvarni uzrok smrti nije uvijek ono što zdravstvene vlasti tvrde da jest.

Pored gore navedenog, ovdje su dva otkrića koja treba uzeti u obzir:

“… prozor ranjivosti djeteta može biti još veći kod cijepljene djece nego kod djece sa prirodnom infekcijom ospica” (Am. J. Trop. Med. Hyg., 79 (5), 2008, str. 787-792 ).

Prijevod: Bolesti kod dojenčadi – što je neuobičajeno i opasno – vjerojatnije je da će se dogoditi ako majka bude cijepljena protiv ospica. Zašto? Jer, kao rezultat cijepljenja, ona više ne šalje dalje, njezinom djetetu, prirodne komponente imuniteta jer nije prirodno prebolila ospice. A cijepljenje koje je primila nije proslijedilo imunitet djetetu.

“Cjepivo protiv ospica je očigledno pokrenuo aberantni imunološki odgovor koji ne samo da nije zaštitio djecu od prirodnih ospica, već je rezultirao povećanom osjetljivošću.” JAMA 22. kolovoza 1980, vol. 244, str. 804, Vincent Fulginiti i Ray Helfer.

Autori navode da se takva djeca mogu razboljati od strane “često teških i atipičnih oblika ospica. Atipične ospice karakteriziraju groznica, glavobolja … i raznovrsni osip (koji) … se može sastojati od mješavine makula, papula, mjehurića i pustula … “

Drugim riječima, cjepivo protiv ospica može stvoriti lošiji oblik ospica. Ovo nije normalni oblik bolesti, od kojeg se djeca rutinski oporavljaju i time povećavaju životni imunitet. Ne, to je teška, atipična, opasna, sintetska, cjepivo-inducirana bolest.

Znači li to da zdravstvene vlasti u Europi nam ne govore cjelokupnu priču, i izvrću?

Šokirani smo, kažem vam. Šokirani.

Citirat ćemo jednu paralelu u SAD-u među mnogima, Centri za kontrolu bolesti (CDC) kupuju i isporučuju u javnost svake godine cjepiva vrijedna nekoliko milijardi dolara.

Istovremeno, CDC je zadužen za provođenje ključnih studija za ispitivanje sigurnosti i učinkovitosti tih cjepiva.

Ovaj nerazumni sukob interesa je krivično djelo – jer nema okolnosti u kojima bi CDC ikad mogao reći da su cjepiva opasna i neučinkovita, budući da oni, CDC, su vodeći komercijalni korisnici i dobavljači tih medicinskih proizvoda. Oni neće rezati granu na kojoj sjede. (IW)

Da li li tijela javne zdravstvene vlasti lažu?
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,