Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Američki senat izglasao zakon koji će prisiliti građane da stave novac u banke – prekršitelji bi mogli dobiti 10 godina zatvora

Američki senat izglasao zakon koji će prisiliti građane da stave novac u banke – prekršitelji bi mogli dobiti 10 godina zatvora

novac-banka-kaznaNovi zakon koji nastoji neprestano pratiti vaš novac i imovinu, djelovat će de facto kao produžena ruka Ureda za domovinsku sigurnost (DHS), može ukrasti svu vašu imovinu – uključujući Bitcoin i drugih kriptovalute – ako ne prijavite sredstva kada putujete noseći imovinu vrijedniju od 10.000 dolara

Pod krinkom borbe protiv pranja novca, Senat je izglasao zakon 1241 pod nazivom „borba protiv pranja novca, financiranja terorizma, i krivotvorenje 2017”, a koji će regulirati digitalne valute i druge autokratske financijske kontrole u pokušaju da država osigura da ništa od vaše imovine ne može pobjeći iz države, a kažnjavat će se oduzimanjem civilne imovine.

Sve će ovo biti pod širokim okriljem borbe protiv terorizma

Civilno oduzimanje imovine daje vladi ulogu pljačkaša u kojem ćete ostati bez: svojeg novca, imovine, a vaša imovina može biti ukradena u potpunosti kroz propisani postupak, uz koji će vam nametnuti osjećaj krivnje – kakav se često odnosi na „zločine” povezanima sa drogom, a koji to nisu, piše TFTP.

Sudska presuda da “niste krivi” ne jamči vam povratak oduzete imovine od strane države.

Naime, Vlada može oduzeti gotovo sve što želi ako imalo sumnja da je neka vaša imovine mogla biti stečena kroz, ili se koristi za, činjenje još manjih zločina.

Već neko vrijeme, rat prema gotovini se provodi iza zatvorenih vrata vlasti, te – iako dužnosnici vole tvrditi da je krivotvorenje, terorizam i pranje novca – poticaj za praćenje vaše imovine.

Karakterizirajući ovaj zakon kao napor da se „poboljša zabrana pranja novca, kao i za druge svrhe”, zakon ozbiljno ograničava pravo na slobodno putovanje, bez nepotrebnog ometanja, i ako putnici imaju sa sobom više od 10.000 dolara imovine – uključujući i one digitalne, kao Bitcoin – moraju podnijeti izvješće američkim vlastima.

Neslaganje sa tiranskim zakonom – uključujući neispunjavanje navedene forme – će aktivirati kazne koja donose dobro samo fašističkoj diktaturi: pojedincu se može oduzeti cijela njegova imovina, a ne samo ona koja je neprijavljena, i može biti kažnjen kaznom zatvora do deset godina.

Da bude jasno, država želi ozakoniti dozvolu da vam oduzme svu vašu imovinu – bankovne račune, uključujući i posebne „tajne sefove”, prepaid kartice, poklon kartice, prepaid telefone, prepaid bonove, kriptovalute, sve to – čak i ono što ste zaboravili prijaviti kod putovanja.

S obzirom na da nečija digitalna imovine doista slijedi osobu gdje god ona putuje, portfelj kriptovalute bi teoretski morao biti prijavljen svaki put kada ta osoba putuje izvan granica SAD-a

Naravno, zakoni koji ustvari samo mijenjaju zakone koji se odnose na imovinu i putovanja se već smatraju diktatorskim – upravo sada, ako ne ispunite obrazac to vas neće koštati oduzimanje imovine, već i kazne do pet godina zatvora.

„A ako to nije dovoljno, ovaj zakon čak daje ovlasti uključivanja u nadzor i prisluškivanje (uključujući telefon, e-mail, itd) ako imaju čak i nagovještaj sumnje da bi osoba mogla putovati sa viškom „monetarnih instrumenata„ – kaže Simon Black sa portala SovereignMan.com.

„Obično prisluškivanje​autoritet koristi za velike zločine poput otmice, trgovine ljudima, kaznena djela prijevare, itd.

„Sada možemo dodati gotovinu na taj popis.”

Iako je vlada inzistira „Ako nemaš što skrivati, nemaš se čega bojati”, Zakon o borbi protiv pranja novca, financiranja terorizma i krivotvorenja iz 2017. godine dokazuje da nećete moći sakriti ništa od njihovih pohlepnih kandži – i ako pokušate, možete završiti u zatvoru do deset godina.

Dobro došli u Ameriku, gdje je vaša imovina doslovno vladin posao, a sloboda je sve samo ne slobodna.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , ,