Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » NAROD SE POBUNIO U NAJVEĆEM PROSVJEDU U POVIJESTI! Talijanska vlada će otimati necijepljenu djecu roditeljima

NAROD SE POBUNIO U NAJVEĆEM PROSVJEDU U POVIJESTI! Talijanska vlada će otimati necijepljenu djecu roditeljima

italija-cijepljenjeVeliki prosvjedi su potresli Italiju prošlog tjedna jer je vlada pokušavala donijeti novi zakon koji će utrostručiti broj obveznih cijepljenja za talijansku djecu i prijeteći da će otimati necijepljenu djecu od roditelja

„Lorenzin, povuci svoj zakon, mi nismo tvoja stoka”, nekoliko desetaka tisuća Talijana je uzvikivalo na prosvjedima u Rimu, držeći transparente na kojima su sve vidjele protestne note protiv vlade.

Marš za slobodu izbora cijepljenja u Rimu, je bio najveći u zemlji, a vjeruje se da je bio najveći događaj vezan uz cjepiva u cijeloj svjetskoj povijesti. Ljudi su se okupili u znak prosvjeda predloženom zakonu kojim će se povećati broj obveznih cjepiva koja će primati talijanska djeca od četiri do 12 godina starosti.

Zakon, na prijedlog ministrice zdravstva Beatrice Lorenzin, će stupit na snagu, osim ako ga talijanski parlament ne blokira.

Pod drakonskom novom zakonu, talijanska djeca koja nisu nisu bila cijepljena sa 12 obveznih cjepiva će izgubiti pravo pohađanja škole, roditelji će biti kažnjeni novčanom kaznom do 7.500 eura (8396 dokara), te u slučaju kojeg talijanska vlada još nije razjasnila, oni su također najavili da necijepljena djeca mogu biti oduzeta roditeljima od strane lokalnih tijela za zaštitu djece.

No, Talijani svih boja su se digli u inat novom zakonu. Političari, udruge, liječnici, odvjetnici, i roditelji okupili su se po prvi put na ulicama Rima kako bi se čuo njihov glas vezan za cijepljenje, piše YNW. http://yournewswire.com/italian-mandatory-vaccinations/

Jedan prosvjednik je podijelio emotivno iskustvo u kojem je opisao keko je njegovo dijete postalo oštećeno nakon cijepljenja:

„Ovdje sam kao roditelj, kao roditelj djeteta koje je na žalost bilo oštećeno od strane Šesterovalentnog cjepiva. Ja sam roditelj koji je pokušao slijediti put zakona i našao sam se pred sramotnom situacijom, u kojoj su sudovi proglasili da cjepiva ozlijeđuju djeca. Dopustite mi da im kažem, vlada i političari su idioti, gubitnici.”

Prosvjednici žele slobodu u svezi izbora cijepljenja, informirani pristanak, sudjelovanje nezavisne komisije za istraživanje cjepiva i objektivne podatke o nuspojavama cijepljenja. Oni nisu zadovoljni slijepim oslanjanjanjem na riječ farmaceutskih kompanija i vlasti kada je u pitanju zdravlje njihove djece.

Je li ovo početak medicinske revolucije u Italiji? Svjetski pokret protiv profitabilnih interesa farmaceutskih kompanije i korupcije vlade je počeo dobivati na publicitetu. Na vama je da li ćete proširiti ovu informaciju ili ne.

Pogledajte veliki prosvjed za slobodu izbora cijepljenja u Italiji:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,