Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DUTERTE: Novi svjetski poredak koristi ISIS da bi uništio moje drage Filipine

DUTERTE: Novi svjetski poredak koristi ISIS da bi uništio moje drage Filipine

duterte-teroristi“Novi svjetski poredak je pokrenuo ISIS na Filipinima kao kaznu za smjer protiv globalističke Agende”, izjavio je predsjednik Rodrigo Duterte, koji tvrdi da je uklanjanje Rothschildove banke iz njegove zemlje bio “okidač” koji je pokrenuo invaziju kulta smrti

Sada je američka vojska izvršila invaziju na FIlipine, pod izgovorom borbe protiv ISIS-a baš kao i u Siriji, ali predsjednik Duterte, koji nije pozvao američku vojsku na Filipine, ne pada na te laži.

„Operacija uništenja mojih dragih Filipina je u punom zamahu”, rekao je predsjednik Duterte pristašama i ozlijeđenim vojnicima. „Infiltriranje Daesh-a, koji sada pregovaraju sa oporbenim skupinama da formiraju politički savez, je taktika Novog svjetskog poretka koju možete vidjeti diljem svijeta sada.

„Otvorite oči i vidjet ćete isti uzorak (plan) na Bliskom istoku, u Europi.”

Duterte je zabrinut da bi on mogao biti glavni cilj Američkog ili CIA-inog puča. Rekao je televiziji RT da je dobro svjestan cijene koju plaćaju lideri koji se odbijaju prijaviti globalističkom dnevnom redu, navodeći „Govorio sam o uklanjanju američkih vojnika iz zemlje, tijekom mog mandata, ako preživim CIA-u, imam još pet godina predsjedavanja.”

Globalistički nesveti rat na Filipinima dogodio se u tri jasne faze.

Prvo, propagandni rat koji je započeo na Zapadu sa mainstream medijima je ocrnjivao predsjenika Dutertea u redovitim razmacima. Predsjednik Duterte je javno izgovorio oštre riječi o predsjedniku Obami koje su namjerno izvađene iz konteksta. Također je Duterte bio kritiziran od strane zapadnih medija jer je vodio uspješne operacije protiv terorističkih ćelija i narko kartela na Filipinima koji su bili na rubu da postanu narko država, što je dovelo do prosvjeda globalnih organizacija, skupina za ljudska prava, kao i nekoliko vlada, uključujući EU i SAD.

Tada su mediji Novog svjetskog poretka dobili na punom zamahu. Tijekom nekoliko mjeseci, korištenjem utvrđenih tehnika propagande i distorzije, Duterte se pretvorio iz otvorenog i nekonvencionalnog predsjednika u krvavog ubojicu, kako su ga prikazivali međunarodni mediji.

To je dovelo do toga da je predsjednika Duterte rekao George Sorosu da nije dobrodošao u njegovoj zemlji, upozoravajući globalističkog milijardera da „postoji nagrada za njegovu glavu” na Filipinima.

Soros je odmah otkazao „humanitarni posjet” otocima – i ubrzo nakon što je Novi svjetski poredak proglasio rat na Filipinima.

Sada su Duterte i njegovi domoljubi zaključani u začaranoj borbi protiv ISIS-a, koji se bore ruku pod ruku sa džihadistima iz južnih gradova, dok plaćenička vojska Novog svjetskog poretka nastavlja svoj projek destabilizacije.

ISIS-ovi borci su globalistička privatna milicija, i sada su načičkani u gradovima na jugu Filipina, radeći prljavi posao Novog svjetskog poretka, dok američka vojska orkestrira promjenu režima.

Unatoč kritičnom stanju, zapadni mediji i dalje napadaju Dutertea. Umjesto da informiraju svoju publiku o hrabrim predsjendičkim naporima u zaštiti svojih ljude protiv divljek kulta smrti, zapadni liberalni mediji ignoriraju stvarne probleme i objavljivljuju bajke kojima obmanjuju građane.

Najviše je došla do izražaja priča objavljena u zapadnim medijima o Duterteu nakon invazije ISIS-a. To je bila priča u kojoj mediji kritiziraju predsjednikov „govor iz svlačionice” sa pripadnicima filipinskih oružanih snaga angažiranih u borbi da spase svoju zemlju.

Umjesto da hvale predsjednika u ulozi oslobađanja zemlje, zapadni mediji siju bijes zbog njegovog „politički nekorektnog” izbora riječi.

Predsjednikov ugled je napadnut nemilosrdno od strane mainstream medija širom svijeta, unatoč svojoj vrtoglavo visokoj podršci građana kod kuće. Sada je njegova zemlja fizički napadnuta od strane glogalističkih radikalnih islamskih terorista.

Podrška predsjedniku Filipina u njegovoj borbi protiv ISIS-a, i odbacivanje obmane mainstream medija, je najmanje što patrioti i domoljubi iz cijelog svijeta mogu učiniti.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,