Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Katy Perry kolabirala na koncertu usred procesa kontrole uma od strane Iluminata (VIDEO)

Katy Perry kolabirala na koncertu usred procesa kontrole uma od strane Iluminata (VIDEO)

katy-perry-kolapsSnimka kolabiranja Katy Perry se pojavila u javnosti. Ona je nakon kolabiranja odvučena s pozornice, a insajderi upozoravaju da je ona postavljena da bude najnovija žrtva koju kontroliraju Iluminati i koja će pretrpjeti javni psihički slom

Tijekom live izvedbe svog ranijeg hita “I Kissed A Girl”, Katy Perry je počela kolutati očima i proizvoditi čudne, grlene stenjajuće zvukove prije nego se srušila i bila odvučena sa pozornice od strane člana njezina tima za sigurnost.

Drugačiji video koji je objavljen ovaj tjedan je također postao viralan na društvenim medijima, pokazuje znakove tipične za Monarch kontrou uma i podvojene ličnosti. Ona u videu objašnjava da je ona ošišala svoju kosu tako da ona „ne izgleda više kao Katy Perry„.

Tijekom intervjua, Perry, čije je pravo ime Katheryn Hudson, se slomila u suzama dok je opisivala unutarnji sukob između osobnosti Katy Perry i Katheryn Hudson, piše YNW.

Katy Perry je ideal modernog popa – mlada, lijepa, kontroverzna i potpuno kontrolirana od strane glazbene industrije Iluminata – tako da ne čudi da su njezina glazba i video spotovi potpuno prožeti simbolikom Iluminata.

Perry je napravila javnu uvertiru u Iluminate 2014. godine, kada se i sama pridružila tajnom društvu.

“Poslušajte” rekla je ona u intervjuu za magazine Rolling Stone, “ako Iluminati postoje, željela bih biti pozvana! Vidim sva ta sranja, i ja to volim, pustite me unutra! Želim biti u klubu!”
 

 
Tri godine nakon toga Katy Perry u osnovi pjeva i pleše kako Iluminati kažu. Ona je na čelu Agende elite već godinama, te je završila transakciju njezine duše prema muzičkoj industriji.

Druge zvijezde koje su pretrpjele slične nuspojave u posljednjih nekoliko godina uključuju Amanda Bynes i Britney Spears, koja je imala veliki slom 2007. – također šišajući svoju kosu – i Kanye West, koji je tvrdio da su brisali njegovo pamćenje nakon proglašenja podrške Donald Trumpu.

Prema portalu Vice, “Monarch” kontrola uma je iluminatska praksa koja se široko koristi od strane korporacija Walt Disney Corporation i Teen Nick za stjecanje zarade i seksualiziranje mladih starleta.

Navodno razvijena u svom sadašnjem obliku od strane agencije CIA da bi ukrotili američke građane, Monarch kontrola uma se koristi od strane Hollywoodskog industrijskog kompleksa za mikro-upravljanje dječjim zvijezdama. Žrtve “Monarch” kontrole uma se nazivaju mačićima, a rukovoditelji i menadžeri koji ih kontroliraju su poznati kao “rukovoditelji”.

“Rukovoditelji” upravljaju mačićima, kao u doba serijala “All That” i Amande Bynes, te ih podvrgavaju mentalnom i seksualnom zlostavljanju dok joj se osobnost ne slomi na dva dijela u podvojenu ličnost.

Kada napune 18. godinu, rukovoditelji ponavljaju ove korake kontrole uma da bi osobu transformirali u podanog izvođača (pjevačicu) u vrlo profitabilan objekt fantazije.

Obično – i prilično šokantno – to ide bez problema. No, u nekim slučajevima, mladi izvođač ne može podnijeti zbunjujući prijelaz iz tween zvijezde u odraslu zvijezdu i počinje se kvariti poput robota u kojeg se pretvorio.

To naravno, podsjeća na raspad Britney Spears 2007. godine.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,