Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » BIBLIJSKO PROROČANSTVO: Rusija je spremna napasti Izrael zbog Golanske visoravni

BIBLIJSKO PROROČANSTVO: Rusija je spremna napasti Izrael zbog Golanske visoravni

netenahu-putinRusija je spremna napasti Izrael kako bi pomogli oslobađanju Golanske visoravni u ime Sirijskog predsjednika Bashar al-Assada

Od 1967. godine, kada je Izrael osvojio Golansku visoravan, Sirija je izrazila svoju odlučnost da ju vrati natrag, a sada ima punu potporu ruskih vlasti.

Prema Wikipediji, međunarodno priznata kao sirijski teritorij, Golanska visoravan je bila okupirana i upravljana od strane Izraela još od 1967.

Međutim, međunarodna zajednica odbacuje izraelska prava na Golansku visoravan i označava ju kao suvereni sirijsk teritorij.

Tako da, LEGALNO Golanska visoravan još uvijek pripada Siriji.

No, ona pripada Izraelu.

Da ponovimo još jednom, desit će se borba oko ovog teritorija, ali ovaj put će Rusija biti uključena i Pismo će biti ispunjeno.

No, postoji novi obrat u ovoj situaciji jer su pronađene ogromna naftna nalazišta na Golanskoj visoravni i ova zemlja je sada postala vrlo vrijedna i Sirija ju želi natrag.

Sirijska vlada je izgubila puno teritorija zbog ISIS-a i pobunjenika, a sada Rusija ulazi u igru da bi povratila ovu zemlju za Assada.

Sirija je prilično uništena, i trebat će mnogo novca za obnovu zemlje i ogromne ležišta nafte na Golanskoj visoravni vrijedna milijarde dolara stvarno mogu pomoći. Sirija će definitivno htjeti povratiti ovu zemlju natrag jer pravno prema međunarodnoj zajednici je ionako njihova.

Problem je ovaj: Izrael neće odustati od Golanske visoravni.

Nakon što Rusije i Assad izbace ISIS iz Sirije, sve što Assad mora učiniti je reći: „Dok smo već tu, ajmo vratiti i Golansku visoravan natrag”.

I međunarodna zajednica koja kaže da pripada Siriji, mora poduprijeti Siriju u tome.

Ovo ne izgleda dobro za Izrael.

Ipak, Pismo će biti ispunjeno i sve će se dogoditi kako je Gospodin rekao da hoće.

U spisima Starog zavjeta, Golanska visoravan je poznata kao Bašana (Bashan).

Za one koji nisu upoznati sa svetim spisima, postoji proročanstvo iz Ezekiela poglavlje 38. i 39. koja nam govori o ovoj nadolazećoj bitci na Golanskoj visoravni.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,