Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » VELIKO PROROČANSTVO: Gadafi je predviđao i pokušavao zaustaviti ovaj val terora u Velikoj Britaniji, no Amerika ga je ubila

VELIKO PROROČANSTVO: Gadafi je predviđao i pokušavao zaustaviti ovaj val terora u Velikoj Britaniji, no Amerika ga je ubila

gadafi-teroristiGorljivi kritičar globalne Vlade i bivši američki predsjednički kandidat, dr. Ron Paul, prokleo je Zapad radi ignoriranja opomene da ne ruše libijskog vođu Muammar Gaddafija (Moamer Gadafi), prije njegove smrti, jer bi se mogao dogoditi uspon islamskih ekstremista koji mogu napadati Europu

To je rečeno godinama prije nego je Salman Abedi detonirao eksplozivnu napravu, ubivši 22 ljudi, većinom djece, na koncertu u Manchesteru.

Djeca, adolescenti i odrasli su se okupili za koncertu pop zvijezde Ariane Grande i počeli izlaziti nakon završetka koncerta sa mjesta održavanja kada je Abedi detonirao eksplozivni uređaj pun gelera – uzrokujući pakao, teško ranivši mnoge, i ubivši 22 ljudi.

Da li se mogao spriječiti napad u Manchesteru – čak i mnogo prije nego je MI5 također upozorio na ovaj incident u tisku?

„Gadafi je jednom rekao – ‘Kada su se počeli radikali uzdizati u istočnoj Libiji, kada ih je Amerika podržavala’ – rekao je, ‘Govorio sam tim momcima, to su radikalni islamisti, to su teroristi, ako ih budete i dalje pordržavali, nastat će veliki problem.’”

Dr. Paul je citirao članak Telegrapha iz siječnja 2016. pod nazivom, „Pukovnik Gadafi upozorio Tony Blaira na islamističke napade na Europu, otkrivaju telefonski razgovori”, u kojem je naveden sadržaj komunikacije između dva lidera, pokazao je kako je vođa Libije prognosticirao buduće eksplozije po Europi od strane radikala koji su imali podršku Zapada.

Očigledno je da ne trebaš biti dovoljno pametan da shvatiš kakve posljedice i učinak je imala po cijelu Europu – podrška tim teroristima da ostvare svoje ciljeve – 25. veljače 2011. godine, Gadafi je naslutio tamni zaokret u telefonskom razgovoru s bivšim premijerom Velike Britanije Tony Blairom, upozoravajući:

„Oni [džihadisti] žele kontrolirati Mediteran, a onda će napasti Europu.”

Gadafi, je u pola sata razgovora, u više navrata tvrdio da samo želi zaštititi libijske civile od nasrtaja nasilja al-Kaidinih boraca – u bitkama u kojima vladine snage nisu mogli napraviti napredak. Citirajući transkripte Gadafijevih komentara tijekom poziva, Telegraph dalje navodi:

„Mi se ne borimo protiv njih, oni nas napadaju. Želim vam reći istinu. Nije teška situacija uopće. Priča je jednostavna: organizacija je postavila teroriste “spavače” u Sjevernoj Africi. Zovu se Al-Kaida u Sjevernoj Africi … Teroriste spavače u Libiji koji su slični onima u Americi prije 9/11.

„Oni su uspjeli dobiti oružje i uplašiti ljude. Ljudi ne mogu napustiti svoje domove … To je džihad situacija. Oni imaju oružje i teroriziraju ljude na ulici.”

Zatim, u sljedećem pozivu četiri sata kasnije, dodao je:

„Ja ću morati naoružati ljude i spremiti ih za borbu. Libijski narod će umrijeti, a posljedice će biti na Mediteranu, Europi i cijelom svijetu. Te naoružane skupine koriste situaciju [u Libiji] kao opravdanje – i mi ćemo se boriti protih njih.„

U stvari, Abedijeva obitelj se borila protiv Gadafija tijekom pobune u 2011.

Kao što je dr. Pavao napominje, Gadafijeve očajne riječi nisu bile zamišljene kao prijetnja, nego kao savjet Blairu na pogubne posljedice manipulacije terorista od strane SAD-a i zapadnih saveznika – ne samo na područjima sjeverne Afrike i Bliskog istoka, već i u Europi.

Doista, danas vidimo naslove prepune vijesti o Abedijevoj obitelji koja je dva puta kontaktirala britansku obavještajnu službu s problemima u kojima je njihov voljeni sin započeo terorističke fantazije.

„Abedijeva podrška terorizmu je bila prijavljena u ovoj godini sigurnosnim službama”, izvijestio je The Times. „Britanski antiteroristički telefon je prije pet godina imao brige u svezi Abedijevih pogleda, potvrđeno je. On je bio prijavljen za nasilne izjave, uključujući i tvrdnju da bi htio biti bombaš samoubojica i da je to “OK.”

Iako ostaje nejasno zašto je Abedi bio propušten kroz ciljani nadzor od strane MI5, no ono što je napravio očito je i čak i izravno i nesumnjivo upozorenja određenim osobama od interesa i zapadnim obavještajnim službama.

Abedijev brat, koji je sada uhićen u Tripoliju, navodno je potvrdio da su Salman i on članovi opasne, istoimene Islamske države – i da je njegov brat Abedi govorio o svojim planovima za napad u Manchesteru.

Nedugo nakon što je Gadafi uputio molbe Blairu i drugm zapadnim liderima, sudbina njegove zemlje Libije i njega samog je bila zapečaćena.

Sa njegovim rušenjem i ubijanjem, plan zamjene američkog petrodolara sa zlatnim afričkim dinarom – koji bi doveo kontinent u veliki gospodarski razvitak – nije se više mogao ostvariti.

I njegova upozorenja za predstojeću propast diljem Europe – proizaći će iz godina miješanja kultura i vlada suverenih naroda i manipulacije terorističkih skupina koje će služiti kao hegemonijski plijen – sada mogu biti samo odjek u glavama onih koji su najviše krivi da su se nakon tih upozoranje pravili gluhi.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,