Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Glasnogovornik FARMACEUTSKE KOMPANIJE potajno snimljen kako govori da cjepiva uzrokuju autizam (VIDEO)

Glasnogovornik FARMACEUTSKE KOMPANIJE potajno snimljen kako govori da cjepiva uzrokuju autizam (VIDEO)

cjepivo-farmaGlasnogovornik Velikih farmaceutskih kompanija Paul Offit, poznat u javnosti po govorima u kojima se zalaže da su cjepiva potpuno sigurna, je tajno uhvaćen na kameri kako priznaje da cjepiva uzrokuju autizam

Pavao Offit, istaknuti glasnogovornik sigurnosti cjepiva, koji je tako zadužio Farmaceutske kompanije svojim govorima da čak i mainstream mediji imaju grižnju savjesti kada ne spomenu njegove riječi u najnovijim izvještajima povezanim za medicinu.

Offit ima udoban život radeći kao pedijatar specijaliziran za infektivne bolesti, a ima čak i unosan hobi kao „stručnjak” za cjepiva, radeći za farmacuetske kompanije i provodeći njihovu propagandu.

Stručnjak? Točniji izraz bi bio trgovac.

On je poznat po pobijanju svake izjave koja je protiv cijepljenja, i odbija čuti i jednu ružnu riječ o najprofitabilnijoj liniji farmaceutskih proizvoda – cjepivu. Jedan od njegovih poznatih izreka uključuje da je sasvim sigurno ako djeca prime i 1.000 cjepiva odjednom.

No, sada je imamo tajnu snimku Paul Offita u kojoj on otkriva svoje pravo razumijevanje veze između autizma i cjepiva. Gledajte i uvjerite se sami. (video na dnu)

Drugim riječima, Velike fermaceutske kompanije i njihovi glasnogovornici su lagali javnost. Oni su kupili mainstream medije, koji se sada ponašaju kao bijesni psi prema inima koji se ne žele cijepiti.

Ne podcjenjujte moć mainstream medijima i njihovu sposobnost da javno ponize ljude. Nema većeg kreatora neznanja grupnog razmišljanja. Ljudi su prestravljeni kada moraju raditi protiv mišljenja mainstream medija.

Navodeći da MMR cjepivo ne uzrokuje autizam, mainstream mediji vas dovode u zabludu. Kao što je to učinio Paul Offit i priznao u videu – odnos između MMR cjepiva i autizma nije jasan, crno – bijelo, i lako se odbaci, kao što mainstream mediji kažu da je taj odnos jasan.

Paul Offit je postao slavan po svojoj izjavi da je sigurno da dijete primi 1000 doza cjepiva odjednom. S obzirom na tu izjavu, sada imamo i pravu istinu o tome zahvaljujući tajnoj video snimci.

Pogledajte snimku:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,