Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » George Soros planira ‘Financijsku Apokalipsu’ koja će uništiti Donald Trumpa

George Soros planira ‘Financijsku Apokalipsu’ koja će uništiti Donald Trumpa

soros-trumpZLOGLASNI GLOBALISTIČKI MILIJARDER VJERUJE KAKO JE TRŽIŠTE TRUMPOVA SLABA TOČKA. TVRDEĆI DA TRUMP „NEMA ŠANSE” PREŽIVJETI NJEGOV NADOLAZEĆI KRAH TRŽIŠTA, LIKUJUĆI DA ĆE PREDSJEDNIK AMERIKE BITI UNIŠTEN I NEĆE SE MOĆI USREDOTOČITI NA STVARANJE VELIKE AMERIKE

Frustriran svojim neuspjelim pokušajima da kontrolira američku i svjetsku politiku, George Soros je posegnuo za onim što najbolje zna – manipuliranje tržištem – u pokušaju da gurne predsjedanje Donald Trumpa preko ruba i u propast.

Prema Forbesu i televizijskoj mreži CNBC, ovo nije fiktivna vježba ili hipotetska situacija. Sorosevo klađenje na američkom tržištu dionica – je postalo ogromno. Njegova dva poteza, klađenje na veliku krizu i pad tržišta dionica, imaju zamišljenu ili potencijalnu vrijednost od 764,3 milijardi dolara.

Plan je stvoriti „financijsku apokalipsu i osloboditi pakao„ te izbaciti predsjednika Trumpa iz Bijele kuće i dovesti Sjedinjene Američke Države rub financijske propasti. Iz plamena ptice Feniks će rasti i to će biti Soroseva vizija Novog Svjetskog Poretka.

Sorosev plan za instalaciju marionete Hillary Clinton u Bijelu kuću nije uspjelo, unatoč potrošenim sredstvima od više milijuna dolara koje je donirao ovaj zloglasni globalistički milijarder.

Pokušaji da destabilizira zemlju kroz financiranje lažnih prosvjeda po Americi također nije uspjelo, ostavljajući Sorosa osujećenog i u poziciji u kojoj ovaj osamdesetogodišnji financijer nikada nije prije bio.

Soros manipulira tržištima

Tržišni analitičari dobro prate i imaju na oku „ranjenu zvijer” u posljednjih nekoliko tjedana kako bi utvrdili Sorosev sljedeći potez. Soros je izgubio pravo malo bogatstvo kladeći se na Hillary Clinton no zauzvrat tome on sada ulaže milijarde u klađenju protiv američki burze, tj. na krah.

Njegove dvije glavne taktike su klađenje protiv velikih kompanija na S&P 500 i malih kompanija na Russell 2000 – a zarada oklade ima zamišljenu ili potencijalnu vrijednost od 764.300.000.000 dolara, prema analizi organizacije “S&P Global Market Intelligence”.

Soros smatra da je tržište (dionicama i robama) Trumpova slaba točka. On tvrdi da Trump „nema šanse” za preživljavanje Sorosevog nadolazećeg napada na tržište, likujući da će PoTuS (president of the united states) biti uništen i da se neće moći usredotočiti na planove da Ameriku ponovo “učini velikom”.

„Način na koji je Soros slomio ‘Bank of England’ i uništio Malezijsko gospodarstvo, će se jednog dana gledati kao “zagrijavanje” za globalnu financijsku apokalipsu”, navode analitičari Wall Streeta.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , ,