Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » NIZOZEMSKI BANKAR JAVNO PROGOVORIO: Rečeno mi je da žrtvujem djecu na zabavi Iluminata (VIDEO)

NIZOZEMSKI BANKAR JAVNO PROGOVORIO: Rečeno mi je da žrtvujem djecu na zabavi Iluminata (VIDEO)

bankarNizozemski bankar Ronald Bernard je bio zatražen da žrtvuje dijete na zabavi. Tada je napustio Iluminate

On je opisao svoje iskustvo o bankarskim Iluminatima u javnom TV intervjuu u kojem je Ronald podijelio podatke o načinu na koji Kabala koristi dječje žrtve za testiranje i ucjenjivanje svojih članova.

„Bio sam upozoren kada sam ušao u to – da to ne činim ako ne mogu staviti savjest 100% u zamrzivač. Sjećam se kada sam se na to tada nasmijao, ali to uopće nije bila šala.”

„Bio sam treniran da postanem psihopat i nisam uspio.”

Opisujući razdoblje kada je njegov „zamrzivač prestao raditi”, Ronald priča o padu talijanskog gospodarstva i stečaju tvrtki koje su vodile do samoubojstva i razaranja – uspjeh vrijedan slave, prema njegovim bankarskim kolegama.

„Jedan od mojih kolega je rekao: Ronald, sjećaš se onog slučaja s talijanskom lirom? Sjećaš li se onog posla u kojem smo masovno odbacivali liru, što je smanjilo vrijednost valute, što je izazvalo da puno tvrtki u Italiji otiđe u stečaj?”

I onda čuješ na burzi: “Sjećate li se onog uspješnog posla sa lirom”, i onda kaže: “Znate li da je vlasnik tvrtke počinio samoubojstvo i ostavio obitelj iza sebe”

„I tada smo se smijali tome. Ha ha ha, svi zajedno. Gledali smo ljude odozgora i rugali im se. To je bio samo proizvod, otpad, sve je bilo bezvrijedno smeće.”

„Priroda, planet, sve je moglo goriti i slomiti se. Svi su samo beskorisni paraziti. Dokle god smo postizali naše ciljeve, sve dok smo rasli„.

Ronald je zatim opisao „početak kraja” za njega, u kojem trenutku je on bio „duboko u krugovima” Iluminata te da su „potpisali ugovor o životu” – ali njegova savjest ga je počela izjedati.

„Da se izrazim pažljivo, većina ljudi nije slijedila baš mainstream religiju. Ti ljudi, većina njih, bili su Luciferijanci. I onda možete reći, vjera je bajka, Bog ne postoji, ništa od toga nije pravo. No za te ljude je istina i stvarnost, a služili su nečemu nematerijalnom što su nazvali Lucifer„.

„I ja sam također bio u kontaktu sa tim krugovima, i samo sam se nasmijao na sve to, jer meni su to bili samo klijenti. Pa sam otišao do mjesta kojeg nazivaju Crkvom Sotone. Tako sam posjetio ta mjesta i oni su radili svoju svetu misu s golim ženama i alkoholom i ostalim stvari. I to me baš zabavljalo. Ja ne vjerujem u bilo koje od ovih stvari i bio sa daleko od toga da sam uvjeren da je išta od toga stvarno. Po mom mišljenju, tama i zlo je unutar samih ljudi.”

„Tada sam bio gost u tim krugovima i to me uvelike zabavljalo, sve te gole žene i druge stvari. Bio je to dobar život. Ali onda u nekom trenutku, što je razlog zašto vam sve to govorim, bio sam pozvan da sudjelujem u žrtvovanju djece u inozemstvu.”

Ronald je zastao i postao vidno emocionalan u ovom trenutku. Izgledalo je da će imati problema nastaviti s njegovom pričom. Ali on nastavlja dalje…

„To je bila prijelomna točka. Djeca„.

„Vi ste upitani da to učinite?”, zapitao je novinar.

„Da, i nisam mogao to učiniti.”

Bivši elitni bankar se u jednom trenutku se počeo boriti sa suzama. Novinar ga je zapitao da li bi želio zaustavilti intervju na trenutak.

„Ne”, kaže on, i dalje. „I onda sam počeo polako raspadati. Sve se promjenilo. Ali to je svijet u kojem sam se našao. I onda sam počeo odbijati zadatke u mom poslu. Nisam više mogla to činiti. I počeli su mi prijetiti.”

„Ja nisam više mogao funkcionirati optimalno, moje performanse su počele degradirati, ja sa odbijao zadatke, nisam sudjelovao. Svrha svega u tom svijetu je da su svi u njihovom džepu. Morate biti osjetljivi na ucjene, i to ucjenjivanje me pogodilo vrlo teško, ako se osvrnem na to. Oni su to htjeli učiniti kroz tu djecu, i to me je slomilo.”

Ronald također kaže Iluminati ucjenjuju političare širom svijeta i koriste te iste taktike.

„Ako odete na Google, tamo ćete naći dovoljno informacija o svjedocima širom svijeta koji će dokazati da to nije bajka Walt Disneyja. Nažalost, istina je da to ni rade već tisućama godina. Jednom sam studirao teologiju i čak u Bibliji nađete reference o ovoj praksi među Izraelcima.”

„Razlog zašto su prvih 10 plemena protjerano u Babiloniju je zbog tih rituala s djecom. Uključujući žrtvovanja djece. Danas postoji čitav nevidljivi svijet. On je stvaran.”

„Ti stvarno govoriš o mračnoj sili i manifestaciju svjetlosti.”

Ronaldov savjet za čovječanstvo je jednostavan. Moramo se probuditi i vidjeti što se stvarno događa oko nas. Ako se ujedinimo u odbacivanju tamu, čovječanstvo može uništiti Iluminate prije nego što oni unište nas.

Pogledajte čitav intervju:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,