Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Kraljica Elizabeta upozorava – ’3. Svjetski rat se mora pokrenuti u 2017.’

Kraljica Elizabeta upozorava – ’3. Svjetski rat se mora pokrenuti u 2017.’

kraljica-elizabetaKraljica Elizabeta je „u potpunosti uništila vlastitu zabavu” kada je prije par dana objavila bliskim prijateljima i obitelji da „3. Svjetski rat mora započeti ove godine” kako bi Iluminati uveli čovječanstvo u sljedeću fazu svog bolesnog i uvrnutog master plana

„2017 je vrlo posebna godina. Ona će ući u povijest kao početak novog svjetskog rata„ – rekla je kraljica sa kroz osmijeh, navodi anonimni insajder dvorca Windsor.

Kraljica Elizabeta ima službeni rođendan kojeg će slaviti britanska nacije u lipnju – kada vrijeme bude bolje – na kojem će se održati vojna parada. 22. travnja je njezin pravi rođendan, i također se slavi, ali on je više intimne prirode, s obitelj i tek nekoliko uzvanika, piše YNW.

„Kraljica je govorila poznaje planove Iluminata iznutra prema van”, rekao je insajder dvorca Windsor, govoreći o strogim uvjetim anonimnosti. „Da stvar bude gora ona je vrlo uzbuđena početkom novog svjetskog rata.„

Do kraja 2017. godine svijet će biti neprepoznatljiv ako Iluminati dobiju sve veću snagu. Rat na Bliskom istoku, već je dugo preferirana metoda započinjanja 3. Svjetskog rata od strane tajne Kabale, dovodeći Rusiju, Kinu i SAD u izravne konfrontacije, prije nego u završnoj fazi objave njihova master plan za globalnu dominaciju.

Kraljica je rekla:„Čovjek se mora pripremiti za novu zoru čovječanstva u kojoj će se uskoro probuditi, što može dovesti prije do razdoblja potpunog mraka, najcrnjijih noći, vremena koja nikada nismo doživjeli.”

Razumljivo je da se „razdoblje potpune tame” odnosi na 3. Svjetski rat, a „Nova zora” u kojem će se čovječanstvo uskoro probuditi je Novi svjetski poredak .

Dok su šokirani gosti pokušali probaviti svoju desert, kraljica Elizabeta je objasnila da će Novi Svjetski Poredak biti vrijeme kada ćemo biti tehnološki napredni, a čovječanstvo će živjeti kao jedan narod pod jednom državom u miru. Kraljica se “ozarila” dok je objašnjavala ljepotu Novog svjetskog poretka, u skladu sa anonimnim insiderom.

Ostatak prostorije, međutim, je šutio. Vani je četa Royal Horse topništva jahala konje i vukla top prije nego je prišla dvorcu Windsor i pozdravila kraljicu počasnim plotunom 41 puške.

Kraljica je također jasno dala do znanja da „nema namjeru se miješati u ova smrtna zbivanja” dok se ne probudi u ovoj „novoj zori„. Vijest je pozdravljena klicanjem okupljenih gostiju, koji su još uvijek bili potreseni kraljičinim izjavama.

To nije prvi put da je kraljica šokirala rođendanske goste strašnim predviđanjima za narednu godinu. U travnju 2016. kraljica je točno predvidjela da će to biti još jedna godina „annus horribilus” za slavne osobe, sa neobično visokim brojem umrlih celebrityja.

Kraljica je tada objasnila da „četiri ikone moraju umrijeti” u 2016. – i te četiri ikone će biti bogati, slavni, slavni slobodni mislitelji koji su odbacili Iluminatski napredak.

Kraljica je upozorila svoje prijatelje i obitelj da će smrt slavnih osoba u 2016. služiti kao upozorenje drugim poznatim, moćnim ljudima – da se pridruže Iluminatima i da se potčine moći ovog kulta … ili da umru. Bilo koja slavna osoba kojoj je dopušteno da ostane na svjetlu i u centru pozornosti u 2017. će biti sasvim pitoma i kontrolirana bića. To je dio plana Iluminata.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,