Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EKSKLUZIVNO: Papin izaslanik jednom reÄenicom ‘raskrinkao’ religijske biznismene u MeÄ‘ugorju

EKSKLUZIVNO: Papin izaslanik jednom reÄenicom ‘raskrinkao’ religijske biznismene u MeÄ‘ugorju

papa-medjeugorjePosebni izaslanik pape Franje za MeÄ‘ugorje, poljski nadbiskup Henryk Hoser na misi juÄer naveÄer u MeÄ‘ugorju, gdje su zabilježena navodna ukazanja Gospe, poruÄio je da su “najveće Äudo MeÄ‘ugorja ispovijedi”, a ne ukazanja

„Najveće Äudo MeÄ‘ugorja su ispovijedi. Sakrament praÅ¡tanja i milosrÄ‘a. To je sakrament uskrsnuća“, istaknuo je poljski nadbiskup i upozorio na krizu ispovijedi u zemljama zapada.

Poljski nadbiskup imenovan je poÄetkom veljaÄe posebnim papinim izaslanikom za MeÄ‘ugorje sa zadaćom rjeÅ¡avanja pastoralne skrbi za veliki broj hodoÄasnika koji svake godine dolazi u ovo svjetski poznato mjesto zbog navodnih ukazanja Blažene Djevice Marije koju u MeÄ‘ugorju nazivaju Kraljicom Mira zbog specifiÄnih poruka koje navodno Å¡alje vidjelicama.

Najveće Äudo su ispovijedi, a ne ukazanja

„Mi je zovemo, napose ovdje, Kraljica mira. Ona je posvuda i posvuda je dopuÅ¡teno nju Äastiti. Mi joj zahvaljujemo zbog njezine stalne prisutnosti kod svakoga od nas“, rekao je Hoser.

Papin izaslanik pozvao je vjernike i hodoÄasnike iz MeÄ‘ugorja da pronose mir cijelim svijetom.

„Želim vas ohrabriti i potaknuti u svojstvu posebnog papinskog izaslanika da širite cijelim svijetom mir putem obraćenja srca. Dolazi do sukoba u obiteljima, društvima i zemljama i treba nam nebeska intervencija.

A nazoÄnost Blažene Djevice Marije, to je jedna od tih intervencija. To je Božja inicijativa“, dodao je, ne pružajući nikakvu potporu tezama o navodnim ukazivanjima Gospe u MeÄ‘ugorju.

Gospina navodna ukazanja u Međugorju traju od 1981. godine.
 
(index.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: ,