Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » DOKTOR ZNANOSTI I POZNATI KOŠARKAŠ SHAQUILLE O’NEAL: Zemlja je ravna!

DOKTOR ZNANOSTI I POZNATI KOŠARKAŠ SHAQUILLE O’NEAL: Zemlja je ravna!

ravna-zemlja-shawuilleShaquille O’Neal je postao najnoviji celebrity koji se pridružio društvu “Ravna zemlja”, tvrdeći da su naši umovi izmanipulirani kako bi prihvatili “laž da je zemlja okrugla”

Veliki čovjek i ponudio i “dokaz” svojih tvrdnji.

Shaq je govoreći na svojem podcastu ovaj tjedan odbacio bilo kakve dokaze koji bi potvrdili da je Zemlja okrugla.

Kada satelitske snimke prikazuju da je Zemlja okrugla, Shaq je odmah odbacio te dokaze, govoreći: “Oh, satelitske snimke – koje se mogu nacrtati ili napraviti.”

“To je istina. Zemlja je ravna. Zemlja je ravna. Da je. Slušaj, postoje tri načina za manipulaciju uma – što ste pročitali, ono što vidite i ono što čujete.

U školi, prva stvar koju su nas naučili: ‘O, Kolumbo je otkrio Ameriku’, ali kada je stigao, tamo su već postojali tamnoputi ljudi s dugom kosom koji su pušili lule. Dakle, što ti to govori? Kolumbo nije otkrio Ameriku.

“Pa, slušaj, vozim od obale do obale Amerike, i to je sve meni ravno. Samo kažem. Vozim se od Floride do Kalifornije cijelo vrijeme, a to je sve ravno za mene. Ne idem gore i dolje pod pravim kutem, i sve te stvari o gravitaciji, jesi li išao van Atlante u zadnje vrijeme i vidio sve te zgrade? Kažeš da je KIna ispod nas? Kina je ispod nas? Nije. Zemlja je ravna.”

Yahoo Sports je izvijestio: Zvijezda košarkaškog kluba Cleveland Cavaliers Kyrie Irving je bio prvi NBA igrač koji je otkrio njegova uvjerenja o ravnoj zemlji: “Možete li zaista misliti da mi rotiramo oko Sunca, i svi planeti su poravnati, rotirajući u određenom periodu oko Sunca, i što se događa s tim ‘planetima’?”

Ubrzo nakon toga, košarkaško krilo Denver Nuggetsa, Wilson Chandler i košarkaški napadač Golden State Warriorsa, Draymond Zeleni su podržali Irvingovu teoriju o ravnoj Zemlji, objašnjavajući dalje da NASA-ine fotografije planeta iz svemira svatko može manipulirati i krivotvoriti na svojim telefonima i računalima.

“To su sve vrlo ozbiljne stvari koje su NBA igrači rekli”, rekao je predsjednik NBA federacije Adam Silver.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Shaquille O’Neal nije neobrazovani košarkaš, ovaj čovjek ima doktorat iz obrazovanja sa Sveučilišta Barry u Miamiju na Floridi.

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,