Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, KLIMA » HAARP: Gradonačelnik Ankare upozorava na najnovije ‘potrese stvorene od čovjeka’ koji će uništiti Tursku i njezinu ekonomiju

HAARP: Gradonačelnik Ankare upozorava na najnovije ‘potrese stvorene od čovjeka’ koji će uništiti Tursku i njezinu ekonomiju

ankara-gradonacelnikUmjetni potresi su stvarnost, a ne nekakva teorija zavjere. Tu činjenicu sada spoznaje sve veći broj ljudi, a među njima je i gradonačelnik Ankare

Gradonačelnik Ankare je upozorio nedavno da neprijateljske vanjske sile planiraju izazvati dirigirani “umjetni potres” u Turskoj, sposoban da nanase veliku štetu cijeloj zemlji.

Melih Gokcek, koji je gradonačelnik još od 1994. godine napisao je putem Twittera u utorak da se sofisticirana tehnologija ratovanja koristi za pokretanje potresa uzrokovanih od strane ljudi koji će oštetiti Tursku ekonomiju, piše Yahoonews.

Njegovi komentari su došli nakon dva potresa koji su pogodili zapadnu pokrajinu Canakkale u ponedjeljak i utorak ujutro, snage magnitude 5,3 i 5,2 stupnjeva, rekla je Turska Agencija za Hitne Slučajeve (AFAD).

Svi ovi potresi su bili na dubini do 10 kilometara, što odgovara dubini na kojoj se uzrokuju HAARP potresi.

U objavama na Twitteru, Gokcek je podijelio videozapis koji je tvrdio da je to bilo oruđe koje stvara umjetne NAARP potrese, i pozvao da se sve podmornice i brodovi sa ogromnom elektroničkom opremom stave pod kontrolu vlasti.

Gokcek je rekao da je “istražio” dva potresa i izjavio da su oni mogli biti uzrokovani mogućim “stranim uplitanjem”.

“Nedavno je brod obavljao seizmička istraživanja u blizini turske obale. Što je ovaj brod istraživao, i kojoj zemlji pripada mora biti otkriveno”, napisao je.
 

 
Krajnji njihov cilj, kako je on rekao, je izazvati potres u blizini Istanbula, u pokušaju da se napravi ekonomski “državni udar”.

“U ovom trenutku, udar usmjeren na Tursku bi mogao biti potres u blizini Istanbula koji bi mogao izazvati ekonomski kolaps Turske”, tvrdi on.

Nije prvi put da je Gokcek, jedan od članova vladajuće Stranke pravde i razvitka (AKP), napravio takve fantastične tvrdnje.

Teško pogođena potresima, regija Canakkale obuhvaća tjesnac Dardanele kroz koji se dolazi u Mramorno more koje vodi do Bospora u Istanbulu.

Sam Istanbul se nalazi na glavnoj zoni potresa koji je 1999. godine ostavio grad sa 17.000 mrtvih.

To nije prvi put da je jedan visoki turski dužnosnik okrivio strane elemenate da kuju zavjere protiv gospodarstva zemlje.

“Cilj je dovesti Tursku na koljena. Oni sada koriste napredno oružje”, rekao je on.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, KLIMA · Tags: , , , , , ,