Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » TEORIJA ZAVJERE? NJEMAČKI NOVINAR RAZOTKRIO DOKAZE – Teroristički napad u Berlinu je strašna prijevara !? (VIDEO)

TEORIJA ZAVJERE? NJEMAČKI NOVINAR RAZOTKRIO DOKAZE – Teroristički napad u Berlinu je strašna prijevara !? (VIDEO)

berlin-napadKAMION SMRTI – Insceniranje ili istina? Zapažanja nakon napada kamionom na jedan berlinski božićni sajam 19.12.2016

Videozapis njemačkog nezavisnog novinara Gerhard Wisnewskog odlično dokumentirano ukazuje da na snimkama nigdje nismo mogli vidjeti ni jednog jedinog povrijeđenog niti saznati imena poginulih u terorističkom napadu u Berlinu 19. prosinca 2016.

Njemački novinar Gerhard Wisnewski, koji je napisao više knjiga, a jedna od njih govori i o 11. rujna 2001., objavio je odlično dokumentiran video u kojem polako i dobro potkrijepljeno pokazuje na proturječnosti i nepodudarnosti Berlinskog atentata.

Jedna od najčudnijih stvari je da nitko nije nigdje vidio niti jednog ozlijeđenog niti je igdje objavljeno jedno ime nastradalog na Božićnom vašaru u Berlinu.

Gerhard Wisnewski je samostalni nezavisni novinar, koji je dugo radio na javnom servisu, ali je zbog svog istraživačkog rada i nepokolebljivih stavova ubrzo bio nepoželjan na javnom servisu, kao i njegovi dokumentarni prilozi.

On je jedan od prvih koji je otkrio podatke, da mnogi “migranti” nisu samo ekonomski migranti, već je tu među njima i veliki broj osoba iz sjevernoafričkih zemalja koji su bili na odsluženju zatvorskih kazni u svojim zemljama, ali bivaju “pomilovani” s uvjetom napustiti svoju zemlju.

Wisnewski je proanalizirao napad u Berlinu u maniri analize napada na Charlie Hebdo koji također nosi neke dodirne točke namještenog napada i napada pod “lažnom zastavom”:

Wisnewski se pita kako to da na kamionu nema niti jedne kapljice krvi, a kamion je pregazio i usmrtio 12 ljudi, a 40 ih je teško povrijedio.

Također slike iz časopisa “Bild” su prikazale kamion besprijekorno čistim. Felge su čiste, na hladnjaku nema kapljica krvi kao i na farovima. Na kamionu postoje oštećenja, vjerojatno od kontakta sa božićnim kućicama, drvenim gredama i tome slično.

Na vjetrobranskom na vozačevom mjestu vidimo rupu od grede koja je sigurno udarila vozača, tako da se ne zna kako je i on ostao živ.

Registarska pločica ili tablica vozila je također besprijekorno čista i neoštećena.

Na kamionu također nema tkanina, mantila, torbica, kose koje bi ostale na kamionu od siline udarca.

Na tragu prolaska kamiona vidimo među razbijenim kućicama i štandovima, da nema apsolutno nikakvih tragova ili “zaostavština” ljudskih bića. Nikakva krv, nikakva prtljaga, cipele, čarape, nikakva odjeća ili ostaci odjeće, nikakve torbice. Potpuno ČISTO!

Na mjestu napada npr. vidimo gomilu bolničkih vozila i vozila hitne pomoći, očigledno u intervenciji, ali ni JEDNA JEDINA nosila hitne pomoći i bolničara koji žure u pomoć.

Ostatak analize pogledajte u videu (stisnite “Titlovi” i odaberite jezik):
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Još jedna video analiza:
 

(vestinet.rs)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,