Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Kraljica Elizabeta stavljena u ‘kućni pritvor’ nakon Božićne čestitke

Kraljica Elizabeta stavljena u ‘kućni pritvor’ nakon Božićne čestitke

kraljica-bozicKraljica Elizabeta je stavljena u “kućni pritvor” od strane kraljevske obitelji i nije joj dozvoljeno da se pojavi u javnosti nakon što je pokušala razotkriti globalnu mrežu “najmračnijih sila” tijekom snimanja njene božićne čestitke

Očito uznemirena, kraljica je navela imena osobe iz establišmenta koji su krivi za “najteži zločine protiv naših najugroženijih, naše djece”.

Kraljica je tražila oprost zato jer te zločine nije razotkrila ranije, i zamolila da shvate da je kraljevska obitelj jednostavno učinila sve što je potrebno kako bi osigurala svoje preživljavanje, prenosi Yournewswire.

Više osoblje britanske državne televizije BBC i savjetnici kraljevskog dvora su otkazali božićnu čestitku, ali ne prije nego što je kraljica izrazila mračne bojazni da će 2017. biti “godina klanja kakvog još nismo vidjeli od 2. svjetskog rata”, jer zlonamjerne sile i globalna elita, planiraju rat kako bi se postigli svoje ciljeve.

Osoblje BBC-a zapanjeno

Božićna poruka je otkazana u presudnom trenutku, kaže insider BBC-a. Direktor BBC-a je bio upozoren od strane rukovoditelja BBC-a da šefica države “u zadnje vrijeme puca iz svih usta” i da “svi moramo izbrisati iz naših sjećanja sve što smo upravo čuli i vidjeli u susretu sa kraljicom.”

“Naveo je i obećao da ovo neće biti idući skandal u medijima.”

Odgovorno osoblje Palače je kontaktiralo princ Charlesa, a prijestolonasljednik je rekao da će “riješiti problem”. Razumljivo je da rješavanje problema uključivalo stavljanje Kraljice Elizabete u kraljevski “kućni pritvor”, i na snazi je zabrana javnih nastupa dok joj se ponovo otovreno ne može vjerovati u ono što ona govori.

Elizabetini nasljednici su ju staviti u “kućni pritvor”

Nekoliko sati kasnije, nakon ručka, produkcija BBC-a je rekla da se kraljica Elizabeta mora pridržavati čestitke i snimiti drugu “čistu” božićnu poruku.

U Velikoj Britaniji i na internetu, emitiranje kraljičine božićne poruke je zaustavljeno sve do 15 sati na Božić.

U drugim dijelovima Commonwealtha, poruka se prvo emitirala na Novom Zelandu u 18:50 sati po lokalnom vremenu od strane javne televizije Novog Zelanda, u Australiji od strane australske Broadcasting Corporation tek u 19:20 sati po lokalnom vremenu, te u Kanadi od strane Canadian Broadcasting Corporation u 10 ujutro, što je isto kao i 15:00 sati po europskom vremenu Velike Britanije.

Općepoznato je da je britanska (njemačka) kraljevska obitelj Windsor (Saxe-Coburg-Gotha) bila pod krimenom nacizma, pedofilije i sotonizma. U medijima se sve više danas pojavljuju pedofilske afere visokih dužnosnika vlade i dvora.

Već par godina razmotava se klupko kojeg je zasijao britanski autor David Icke u svojoj knjizi ‘The Biggest Secret’ iz 1998. gdje je podcrtao tri ključna pedofilska lanca – BBC-ev, Windsor i Buckingham.

Ono što je Kraljica htjela razotkriti možda se veže sa nedavnim pedofilskim skandalima vezanim za kraljevsku obitelj, no točne pojedinosti govora možemo samo nagađati. “Bliži se kraj pa odlučila progovoriti”… kaže jedan komentar na Facebooku.

Ovo su mainstream mediji danas prenijeli: KRALJICA ELIZABETA TEŠKO BOLESNA! Prvi put u gotovo 30 godina propušta božićnu misu …. što je još jedan dokaz da se nešto čudno na kraljevskom dvoru događa.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,