Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, TEORIJE ZAVJERE » Angelina Jolie razotkriva hollywoodske rituale Iluminata u videu koji je nedavno objavljen

Angelina Jolie razotkriva hollywoodske rituale Iluminata u videu koji je nedavno objavljen

angelina-jol-okoZapanjujući videozapis iz 1999. godine je izronio u javnost u kojem 23-godišnja Angelina Jolie otkriva pravi unutarnji ustroj Hollywooda i u kojem ona opisuje svoja iskustva sudjelovanja u “tajnim ritualima Iluminati” namjenjenih samo za zatvoreno društvo

Godine 1999. anonimni izvor je tajno snimio Angelinu Jolie, u dobi od 23, kako govori dvojci njezinih bliskih prijatelja o ritualu inicijacije Iluminata u kojem je tada nedavno sudjelovala, dok se pokušavala etablirati u Hollywoodu.

Angelina detaljno opisuje jezive rituale koje slavne osobe moraju proći kada se pridružuju Redu Iluminata. Tijekom rituala Iluminata vi ste vezani, silovani i mučeni od strane drugih članova. Ona uspoređuje rituale tajnog društva sa S&M, ali tvrdi da postoje razlike.

U tom razgovoru Angelina izgleda pomalo luda i opsjednuta opisujući svojim prijateljima iskustva koje je imala s masonskim tajnim društvom Iluminata.

Ona objašnjava da je ubila zmiju kao žrtvu te je tetovirana kao dio inicijacijskog rituala. Poznato je da su mnogi članovi Iluminata imaju tetovaže kao dio ceremonije, kao način žrtvovanja Sotoni.

“Moja zmija, pokušala sam, morala sam ju ubiti”, rekla je Jolie.

Odavno se već tvrdi da se hollywoodske zvijezde i druge poznate osobe trebaju pridružiti Luciferijanskom tajnom društvu kako bi utvrdili svoju karijeru u svojem poslovnom svijetu i napravili put prema vrhu, a tajne koje se mogu čuti u ovom videu su poput one da je Angelina ohrabrivala i druge poznate osobe da prođu kroz inicijaciju i pridruživanje Iluminatima.

Video također otkriva da je Jolie pokazala snimku iluminatskog rituala jednom od njezinih prijatelja. Njezin prijatelj, govoreći zapanjen opisuje snimku ovako:

“Samo sam vidio da je film koji je [Angelina] snimila te noći. Ljudi koji su, tako tamni … To je sjajno biti u mogućnosti vidjeti svačiji seksualni život, ali to je tako čudno … vidio sam najčudesnije komprimitirajuće slike ljudi.”

Video je sada objavljen na internetu, a identitet njezinih prijatelja je skriven radi njihove sigurnosti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Illuminati, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,