Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » KAOS U GRČKOJ: Pogodili smo! HAARP poplave širom zemlje, ima mrtvih! (VIDEO)

KAOS U GRČKOJ: Pogodili smo! HAARP poplave širom zemlje, ima mrtvih! (VIDEO)

poplava-grckaNajmanje četvero ljudi je poginulo, dok se jedna osoba vodi kao nestala u poplavama na jugu i sjeveru Grčke, izazvanim jakom kišom koja je padala cijelu noć

U priopćenju vatrogasne službe se navodi da su u poplavljenom podrumu kuće u gradu Kalamata pronađena tijela žena starih 83 godine i 60 godina, a na području istog grada je preminuo i jedan 90-godišnji muškarac, prenijela je agencija AP.

Associated Press navodi da je kod Sparte pronađeno i tijelo 73-godišnjeg muškarca.

Sve četiri žrtve pronađene su na teritoriju Peloponeza na jugu, dok je na sjeveru Grčke prijavljen nestanak žene u šezdesetim godinama.

Ona je nestala nakon što je u blizini Soluna telefonirala suprugu kako bi mu priopćila da mora izaći iz automobila koji je poplavila voda.

Jaka kiša je poplavila mnoge kuće i lokale na jugu Peloponeza, kao i u predgrađu Soluna.

Vlasti kažu da je u najteže pogođenom seoskom području dubina vode prošle noći dostigla dva metra, da se utopilo i mnogo stoke, a da je i danas nemoguće doći do sedam sela.

U samoj Kalamati 80 učenika je blokirano u studentskom domu, jer je opkoljen vodom.

Dok spasilačke ekipe i općinske službe ne stižu da odu na sva pogođena područja, lokalne vlasti traže države proglasiti izvanredno stanje.

Nevrijeme je prošle noći pogodilo i okolinu Soluna, gdje se traga za jednom nestalom osobom, koju je vjerojatno odnijela poplava.

U nižim predgrađima Soluna je nestalo struje, te nema ni vode u vodovodu, bujice su raskopali ulice i izljeva se kanalizacija, potkopale su i poobarao mnoga stabla, odnijele automobile, te i tamošnje vlasti traže da se proglasi izvanredno stanje.

Štete i poziva za pomoć ima i iz drugih krajeva Peloponeza i sa obližnjeg otoka Zakintos, u Jonskom moru, koje je prošle noći pogodilo i nekoliko tornada, čupajući drveće i rušeći krovove kuća. Na Zakintosu su danas veliki problemi na cestama i prekidi u opskrbi strujom i tu elekomunikacijama.

Nevrijeme je pogodilo i grad Volos na suprotnoj, egejskoj obali središnje Grčke, gdje ima teškoća s opskrbom strujom, jer su popadale bandere i pokidali se kabeli.

U drugim krajevima Grčke prošle noći je bilo manjih poplava zbog pljuska, na otoku Kefaloniji ima štete od grada, a na mnogo mjesta su zbog poplave ili odrona zatvoreni lokalni i regionalni putevi, a otežano je kretanje auto-putem na Peloponezu.

Jutro nakon poplave u Grčkoj, 6. na 7. rujna, ne znajući za istu, i ne znajući da je bila sa smrtnim posljedicama, NSP je objavio ovo:

“Lijep primjer u kojem se vidi kako HAARP upravo sada služi za manipulaciju ciklonom koja je iznad Balkana… Viđeno već puno puta (skalarni HAARP oblaci): prije poplava u 2014. na Balkanu, prije poplave u Makedoniji…”

poplava-grcka1

Sjećate li se 2014.? TEORIJA ZAVJERE: Program HAARP uzrok nevremenu na Balkanu?

Pogledajte video:
 

 

 
(B92)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , ,