Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » KLIMATSKA REVOLUCIJA U TIJEKU: Trideset tisu─ça znanstvenika potvrdilo da su klimatske promjene PRIJEVARA kojom elita zgr─çe bogatstvo!

KLIMATSKA REVOLUCIJA U TIJEKU: Trideset tisu─ça znanstvenika potvrdilo da su klimatske promjene PRIJEVARA kojom elita zgr─çe bogatstvo!

globalno-zagrijavanjeIznana─Ĺuju─ç broj od 30.000 znanstvenika je iza┼íao u javnost i potvrdio da su klimatske promjene koje je izazvao ─Źovjek – ZAVJERA, koju je ovjekovje─Źila elita kako bi zaradila novac

Jedan od stru─Źnjaka je i osniva─Ź meteorolo┼íkog kanala, John Coleman, koji upozorava da su u zadnjih desetak godina nastali veliki bogata┼íi koji su se obogatili na “klimatskim promjenama”, kao ┼íto je Al Gore.

Natural News je izvijestio da je u nedavnom intervjuu za “Climate Depot”, Coleman rekao:

“Al Gore mo┼że iza─çi iz sjene i proglasiti pobjedu u raspravama o ‘globalnom zatopljenju’, ako Hillary Clinton pobijedi i do─Ĺe u Bijelu ku─çu. Da, ako se to dogodi i novi klimatski propisi postanu zakon na cijeloj planeti zemlji, njih ─çe biti gotovo nemogu─çe sru┼íiti za ─Źetiri do osam godina.”

Predlagatelji klimatskim promjena su ometeni u svojoj misiji, ignoriraju─çi brojne nedavne znanstvene spoznaje koje ukazuju da nije bilo trenda zatopljenja na koje se sve svodi ve─ç gotovo dva desetlje─ça.

Al Goreova te┼íka predvi─Ĺanja topljenja polarnog leda, masovno su se pokazale potpuno neto─Źne. U stvari, u 2014. godini koja je kri┼íom promatrana kao “najtoplija ikad” u Zemljinoj povijesti – bilo je prijavljena rekordna koli─Źina leda na Antarktiku, i rekordne koli─Źine snje┼żnih padalina ┼íirom svijeta.

Razotkrivanje “97 posto” la┼żi
Na vrhu te “nezgodno istine” Bijela ku─ça tvrdi da se 97 posto znanstvenika sla┼żu da je globalno zatopljenje stvarno i u potpunosti dokazano. Nekoliko neovisnih istra┼żivanja literature kojoj su davali potporu za izjavu “97 posto”, utvrdila su da zaklju─Źci bili la┼żni i da su ─Źovje─Źanstvo dovodili u zabludu.

Vi┼íe objektivnih istra┼żivanja je pokazalo da postoji mnogo ve─ça raznolikost u mi┼íljenju me─Ĺu znanstvenicima u svezi globalnog zatopljenja nego ┼íto bi mogli vjerovati.

National Review piše:

“Iz 2008., istra┼żivanje dvaju njema─Źkih znanstvenika, Dennis Braya i Hans von Storcha, pokazala su da je zna─Źajan broj znanstvenika skepti─Źnan u svezi postoje─çih globalnih klimatskih modela, kako bi to─Źno predvidjeli globalne temperature, oborine, promjene razine mora, ili ekstremne vremenske doga─Ĺaje ─Źak i vi┼íe od jednog desetlje─ça; oni su bili daleko vi┼íe skepti─Źni ┼íto je vrijeme odmicalo dalje.”

Ostali glavni izvori vijesti osim National Review-a tako─Ĺer su bili dovoljno hrabri da govore protiv propagande globalnog zatopljenja – ─Źak je i Wall Street Journal objavio je ─Źlanak u 2015. godini govore─çi da je antropogeno globalno zatopljenje (AGW), pseudoznanost koju progla┼íavaju svjetski zagovornici zatopljenja.

I, naravno, tu su je vi┼íe od 31.000 ameri─Źkih znanstvenika (do danas), koji su potpisali peticiju kojom se osporavaju pri─Źe o klimatskim promjenama i 9029 od njih su doktori znanosti u svojim poljima.

Ali hej, Al Gore i njegovi prisni prijatelji tako─Ĺer su ignorirali tu nezgodno istinu, isto tako.

Mnogi od tih znanstvenika koji su potpisali peticiju su vjerojatno potaknuti da govore u prilog istini nakon ┼íto je umirovljeni vi┼íi NASA-in atmosferski znanstvenik John L. Casey otkrio da su solarni ciklusi u velikoj mjeri odgovorni za razdoblja zagrijavanje na Zemlji – a ne ljudskog djelovanje.

Al Gore i njegovi prisni prijatelji su i dalje sve bogatiji od zavjere globalnog zatopljenja

No, ekipa koja promovira globalno zagrijavanje i dalje gura svoj program u javnost, dok pune svoje d┼żepove u tom procesu.

Ako ste jo┼í uvijek skloni vjerovati u ono ┼íto Al Gore ima za re─çi o globalnom zatopljenju, molimo da uzmete u obzir ─Źinjenicu da, otkako je krenuo na svoj kri┼żarski rat, njegovo bogatstvo je naraslo od 2 milijuna dolara u 2001. na 100 milijuna dolara u 2016. – uglavnom zbog ulaganja u la┼żne tvrtke koje se bave “zelenom tehnologijom” i u─Źinkovitim pronevjerama brojnih donacija i kredita.

Nedavno je objavljeno da je i George Soros bio donator potporedsjednika Al Gorea i njegovoj kampanji la┼żnih klimatskih promjena.

Bilo bi dobro da se sve ove informacije ozbiljno razmatrite prije nego pogledate slijede─çe vremenske vijesti na TV-u.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , ,