Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » KLIMATSKA REVOLUCIJA U TIJEKU: Trideset tisuća znanstvenika potvrdilo da su klimatske promjene PRIJEVARA kojom elita zgrće bogatstvo!

KLIMATSKA REVOLUCIJA U TIJEKU: Trideset tisuća znanstvenika potvrdilo da su klimatske promjene PRIJEVARA kojom elita zgrće bogatstvo!

globalno-zagrijavanjeIznanađujuć broj od 30.000 znanstvenika je izašao u javnost i potvrdio da su klimatske promjene koje je izazvao čovjek – ZAVJERA, koju je ovjekovječila elita kako bi zaradila novac

Jedan od stručnjaka je i osnivač meteorološkog kanala, John Coleman, koji upozorava da su u zadnjih desetak godina nastali veliki bogataši koji su se obogatili na “klimatskim promjenama”, kao što je Al Gore.

Natural News je izvijestio da je u nedavnom intervjuu za “Climate Depot”, Coleman rekao:

“Al Gore može izaći iz sjene i proglasiti pobjedu u raspravama o ‘globalnom zatopljenju’, ako Hillary Clinton pobijedi i dođe u Bijelu kuću. Da, ako se to dogodi i novi klimatski propisi postanu zakon na cijeloj planeti zemlji, njih će biti gotovo nemoguće srušiti za četiri do osam godina.”

Predlagatelji klimatskim promjena su ometeni u svojoj misiji, ignorirajući brojne nedavne znanstvene spoznaje koje ukazuju da nije bilo trenda zatopljenja na koje se sve svodi već gotovo dva desetljeća.

Al Goreova teška predviđanja topljenja polarnog leda, masovno su se pokazale potpuno netočne. U stvari, u 2014. godini koja je krišom promatrana kao “najtoplija ikad” u Zemljinoj povijesti – bilo je prijavljena rekordna količina leda na Antarktiku, i rekordne količine snježnih padalina širom svijeta.

Razotkrivanje “97 posto” laži
Na vrhu te “nezgodno istine” Bijela kuća tvrdi da se 97 posto znanstvenika slažu da je globalno zatopljenje stvarno i u potpunosti dokazano. Nekoliko neovisnih istraživanja literature kojoj su davali potporu za izjavu “97 posto”, utvrdila su da zaključci bili lažni i da su čovječanstvo dovodili u zabludu.

Više objektivnih istraživanja je pokazalo da postoji mnogo veća raznolikost u mišljenju među znanstvenicima u svezi globalnog zatopljenja nego što bi mogli vjerovati.

National Review piše:

“Iz 2008., istraživanje dvaju njemačkih znanstvenika, Dennis Braya i Hans von Storcha, pokazala su da je značajan broj znanstvenika skeptičnan u svezi postojećih globalnih klimatskih modela, kako bi točno predvidjeli globalne temperature, oborine, promjene razine mora, ili ekstremne vremenske događaje čak i više od jednog desetljeća; oni su bili daleko više skeptični što je vrijeme odmicalo dalje.”

Ostali glavni izvori vijesti osim National Review-a također su bili dovoljno hrabri da govore protiv propagande globalnog zatopljenja – čak je i Wall Street Journal objavio je članak u 2015. godini govoreći da je antropogeno globalno zatopljenje (AGW), pseudoznanost koju proglašavaju svjetski zagovornici zatopljenja.

I, naravno, tu su je više od 31.000 američkih znanstvenika (do danas), koji su potpisali peticiju kojom se osporavaju priče o klimatskim promjenama i 9029 od njih su doktori znanosti u svojim poljima.

Ali hej, Al Gore i njegovi prisni prijatelji također su ignorirali tu nezgodno istinu, isto tako.

Mnogi od tih znanstvenika koji su potpisali peticiju su vjerojatno potaknuti da govore u prilog istini nakon što je umirovljeni viši NASA-in atmosferski znanstvenik John L. Casey otkrio da su solarni ciklusi u velikoj mjeri odgovorni za razdoblja zagrijavanje na Zemlji – a ne ljudskog djelovanje.

Al Gore i njegovi prisni prijatelji su i dalje sve bogatiji od zavjere globalnog zatopljenja

No, ekipa koja promovira globalno zagrijavanje i dalje gura svoj program u javnost, dok pune svoje džepove u tom procesu.

Ako ste još uvijek skloni vjerovati u ono što Al Gore ima za reći o globalnom zatopljenju, molimo da uzmete u obzir činjenicu da, otkako je krenuo na svoj križarski rat, njegovo bogatstvo je naraslo od 2 milijuna dolara u 2001. na 100 milijuna dolara u 2016. – uglavnom zbog ulaganja u lažne tvrtke koje se bave “zelenom tehnologijom” i učinkovitim pronevjerama brojnih donacija i kredita.

Nedavno je objavljeno da je i George Soros bio donator potporedsjednika Al Gorea i njegovoj kampanji lažnih klimatskih promjena.

Bilo bi dobro da se sve ove informacije ozbiljno razmatrite prije nego pogledate slijedeće vremenske vijesti na TV-u.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , ,