Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS » Odjel domovinske sigurnosti (DHS) kupio neviđeni broj detektora za radijaciju kojima će otkrivati potencijalne nuklearne napade

Odjel domovinske sigurnosti (DHS) kupio neviđeni broj detektora za radijaciju kojima će otkrivati potencijalne nuklearne napade

radijacija-detektorOdjel domovinske sigurnosti (DHS) je naručio 20 milijuna dolara dolara vrijednu opremu za nuklearnu detekciju da bi spriječio neposredni nuklearni napad na američkom tlu

Prema izvješću sa NextGov.com, vlada je odobrila više-milijunsku kupnju prenosivih pametnih uređaja za otkrivanje radijacije (WIND) koji će kažu, pomoći u obrani od budućih nuklearnih napada.

Prošle godine, DHS je napravio veliku najavu u prikupljanje prijedloga za kupnju takozvanih prenosivih pametnih uređaja za otkrivanje radijacije. Zaposlenici će nositi uređaje kako bi se osiguralo otkrivanje da se nuklearno oružje potajno ne prevozi u područjima kao što su more i brodovi, sustav metroa, ili drugim javnim površinama, u skladu sa DHS-om.

DHS-ov domaći ured za nuklearnu detekciju, čija je misija da zaštiti SAD od nuklearnih naprava, posebno je u potrazi za modularnim prenosivim sustavima koji bi mogao osjetiti, lokalizirati i identificirati nuklearne čestice, uključujući i gama zrake i neutrone.

Taj potez Odjela domovinske sigurnosti signalizira stvarnu i rastuću prijetnju i ono što je Obamina administracija istaknula u ožujku u kojem je upozorila na četiri načina na koje bi se veliki nuklearni napad na američkom tlu mogao dogoditi.

Mi znamo za činjenicu da pojedinci s Bliskog istoka ulaze u SAD ilegalno. Također znamo da neki od tih pojedinaca imaju veze s terorističkim organizacijama.

Kako DHS aktivno traži načine za otkrivanje nuklearnog zračenja, čini se da je napad na SAD sada ozbiljna mogućnost.

Naravno, nije prijetnja objavljena u javnosti i šanse su velike da američki narod neće znati za napad dok ne bude prekasno.

Priprema za takav događaj je izuzetno važna, jer neće biti pomoći u kriznim situacijama tijekom nekoliko dana ili tjedana. To znači da će se zakon i red raspasti, medicinske usluge neće postojati, a osnovne potrepštine će postati nedostupne.

Nakon hrane i vode, samoobrana naoružanjem će biti ključna za opstanak. No, u CBRN događaju (kemijsko, biološko, ​​radiološko, nuklearno), plan evakuacije će biti jednako kritičan.

Postoji realna mogućnost da će se ljudi jednog jutra probuditi u masovnom terorističkom napadu na Sjedinjene Države.

Hoćete li biti spremni za to?
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: PREPPERS · Tags: , , , , ,