Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EKSKLUZIVNO: Čovjek koji je razotkrio u javnost liječničku dokumentaciju Hillary Clinton – pronađen MRTAV!

EKSKLUZIVNO: Čovjek koji je razotkrio u javnost liječničku dokumentaciju Hillary Clinton – pronađen MRTAV!

hillary-zdravljeRuska vanjska obavještajna služba (SVR) je izdala izvješće u kojem se navodi da je otac liječnika koji je liječio Hillary Clinton od demencije pronađen mrtav ovog vikenda nakon što je procurio informaciju u javnost o njenom narušenom zdravlju

Prema izvješću, Vincent Fleck, otac Hillarynog liječnika dr. Daniel Flecka, pronađen je u blizini svoje kuće samo 24 sata nakon objavljivanja Hillaryine najtajnije medicinske dokumentaciju u javnost.

Ruska vanjska obavještajna služba (SVR) je postala “upozorena/alarmirana” s obzirom na okolnosti oko nedavne tajanstvene smrti povezane s Hillary Clinton 17. srpnja, i u ovom izvješću kažu, da je “poznat/osumnjičen” “tim za ubojstva” Središnje obavještajne agencije (CIA) putovao oko 70 km (44 milja) od njihovog centra u New Yorku u malo mjesto po imenu Planina Kisco, koja se nalazi u državi New York.

Po dolasku u Mount Kisco, ovo izvješće kaže dalje, da je ovaj “tim za ubojstva” CIA-e provalio u specijaliziranu malu računalnu sigurnosnu tvrtku po imenu “Right Click Solutions” koja se nalazi na adresi 322 East Main Street, ali bili su “šokirani / iznenađeni” zbog neočekivanog dolaska zaposlenika poslije radnog vremena koji je odmah pozvao lokalne policijske snage kada je primijetio provalu.

“Elektronsko ispitivanje” ove tvrtke i njenih klijenata se utvrdilo kao interes CIA-e, ovo izvješće kaže, te da su otkrili anomaliju koju je instalirala ta tvrtka na osobnom računalu čovjeka po imenu Vincent Fleck.

U istrazi ruske vanjske obavještajne službe osobe pod imenom Vincent Fleck, ovaj izvještaj nastavlja, otkriveno je da je on otac dr. Daniel Flecka – koji je osobni fizioterapeut Hillary Clinton i čija se ordinacija nalazi u New Yorku.

Iako analitičari SVR-a nisu do kraja istražili ovaj slučaj, ovo izvješće navodi, dobili su informaciju prošle nedjelje (7. kolovoz) da je Vincent Fleck smrtno stradao u tajanstvenom događaju dok je “plivao” u blizini njegove kuće, a to je uslijedilo 24 sata nakon što je informacija tajnih medicinskih izvještaja Hillary Clinton iscurila u javnost sa Twitter računa pod imenom @HillsMedlRecords – i koji je gotovo odmah zatvoren.

Prije nego se ovaj Twitter račun zatvoro, međutim, u ovom izvješću se nastavlja, njen tvorac je bio u mogućnosti navesti: “Mrzim to, ali ljudi trebaju to znati. Dr. Bardack nije bio iskren o zdravlju Hillary Clinton i imam dokaz i oslobodit ću nekoliko medicinskih dokumenata u kojima se nalazi dijagnoza Hillary Clinton koja kaže da ima “kompleksne parcijalne napadaje” i “subkortikalnu vaskularnu demenciju.”

Ipak se ne može se odrediti od strane SVR analitičara, kako ovo izvješće kaže, da li je to curenje učinjeno od strane Vincent Flecka ili njegovog sina Dr. Daniel Flecka koji je, koristio očevuo računalo da ga se ne bi otkrilo.

Zdravlje Hillary Clinton se prema prijavama medija rapidno pogoršava, a njezino osiguranje je u stalnoj pozornosti da ne padne, u ovom izvješću se zaključuje, dok američki propagandni mediji sada uopće ne izviještavaju američki narod koliko je ona stvarno bolestna i ako bude izabrana, koliko će biti sposobna voditi državu. (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,