Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, TEORIJE ZAVJERE » UDARNA VIJEST: Sudac američkog Vrhovnog suda Antonin Scalia prisustvovao je okupljanju elitnog tajnog društva za vrijeme svoje smrti

UDARNA VIJEST: Sudac američkog Vrhovnog suda Antonin Scalia prisustvovao je okupljanju elitnog tajnog društva za vrijeme svoje smrti

scalia-tajno-drustvoEzoterična umjetnička djela, mračan ambijent je okruživao Scaliu tijekom njegovih posljednjih zemaljskih sati. Da, Scalia je bio povazan sa Bohemijskom šumom i Illuminatima

Preminuli Vrhovni sudac Antonin Scalia umro je tijekom sastanka austrijskog tajnog društva čiji je osnivač tajno društvo “Bohemijska šuma” (Bohemian Grove) koja novači ljude za realne Iluminate, piše Conspiracyclub.

Mjesto na kojem se nalazi tajno društvo je ispunjeno ezoteričnim umjetničkim djelima.

Tijekom posjeta ranču Cibolo CreekU u mjestu Presidio Co., Texas, Scalia je umro među članovima američkog međunarodnog reda sv. Hubertus, koji je ponovo pokrenut 1966. godine od strane suradnika Bohemijske šume koja je i sama bio unutar Reda Bavarskih Illuminata osnovanih 1776. godine kako bi se suprotstavilo američkoj revoluciji i nastajanju populističkih pokreta u Europi.

“Dokumenti Bavarskih Iluminata su presretani od strane policije mnogo puta – to je razlog zašto Encyclopedia Britannica sve to spominje – i oni su otkrili da su Iluminati planirali preuzeti renesansu i veliku, rastući pokret za slobodu koji je tada rasao u Europi, te je prešao Atlantik i postao Sjedinjene Države”, naglasio je Alex Jones, koji je bio prvi koji se uspješno infiltrirao i snimio sastanak u Bohemijskoj šumi.

“Oni su osnovali bavarske Iluminate koji su kasnije stvorili jakobince francuske revolucije i nisu stvarili revoluciju radi svrgavanja korumpirane monarhije i crkve, već da zapravo uklone i postave se kao apsolutni vladari.”

George Washington, u svojim čuvenim anti-iluminatske tekstovima prije nego što je umro, govorio o tome kako su pokušavali preuzeti renesansu i liberalni pokret u Europi i SAD-u i kako je opasno što je Francuska revolucija nastala od strane tih ljudi.

“Jednom su imali potpunu kontrolu, oni su socijalno projektirali javnost da prihvate diktatora na prijestolje Francuske, i to su učinili: Napoleon Bonaparte“, dodao je on.
&nbsp

Another creepy object here at the ranch. Has a Bohemian grove feel to it don’t ya think

Fotografiju objavljuje Rambo (@ssgbiggs)

 
I pomoću Bonapartea, Iluminati su iskorištavali Francusku da napadnu druge zemlje – i to je Iluminatski model kojeg i danas kopiraju obavještajnih agencija i financirane skupine poput one od strane George Sorosa koje svrgavaju vlade zemalja istočne Europe i Latinske Amerike.

“Oni dolaze u, preuzeti korjene revolucija poput Arapskog proljeća, postaviti svoje ljude, a zatim eksploatirati zemlju kojom oni dominiraju, i nakon toga preuzeti sljedeću zemlju”, Jones je nastavio.

Smrt Scalie nije slučajna

Pa … obdukcija je bila zabranjena od strane državnih tijela, proglašen je mrtvim preko telefonskog poziva, jastuk preko glave, i još mmnoge druge teorije i priče okružuju njegovu smrt, i sada još i ovo.

Što se događa u svijetu globalnih elitnih krvnih loza? Gotovo kao da imaju vlastiti građanski rat između sebe, a mi to gledamo kroz isječke koji se pojavljuju u vijestima ovako.

Mediji i ljudi su i više nego svjesni smrti suca Scalie. U medijima možemo naći također ove sažetke:

ZAVJERE KOVITLAJU O SMRTI SUCA ANTONIN SCALIE ĆE SADA EKSPLODIRATI SA BOMBASTIČNOM OBJAVOM WASHINGTON POST-A DA JE POKOJNI SUDA NAZOČIO SKUPU VRLO ELITNOG TAJNOG DRUŠTVA NA RANČU CIBOLO CREEK U PRESIDIO COUNTY, TEXAS KADA JE NAVODNO UMRO U SNU. MEĐUNARODNI RED SV. HUBERTUS, RED ELITNIH LOVACA IZVORNO OSNOVAN 1695. (PUNO PRIJE ILUMINATA) OD STRANE GROFA FRANZ ANTON VON SPORCKA U BIVŠOJ KRALJEVINI ČEŠKOJ, KOJA JE TADA BILA DIO HABSBURŠKE MONARHIJE, A DANAS PRIPADA ČEŠKOJ.

PRIČA NIJE MOGLA BITI JEZIVIJA. “POGLAVLJE” ST. HIBERIUS U AMERICI JE POKRENUTO ZLOGLASNIM BOHEMIJSKIM KLUBOM 1966. GODINE. BOHEMIJSKI CLUB JE ELITNO MUŠKO OKUPLJANJE NAJMOĆNIJIH NACIJA KOJE SE SASTAJE U UDALJENOM ŠUMOVITOM PODRUČJU IZVAN SAN FRANCISCA GDJE SE ČLANOVI VESELJE U DRUŽENJU, OBOŽAVAJU VELIKU, ISKLESANU DRVENU SOVU, KOJU JE NIXON IZBACIO IZ JEDNOG OD NJEGOVIH OVALNIH UREDA KAO “NAJPROKLETIJU STVAR KOJU BISTE IKADA MOGLI ZAMISLITI.”

&nbsp
(preveo:NSP)

Filed under: Illuminati, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , ,