Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PRODAVALI DIJELOVE TIJELA NEROĐENIH BEBA: Srušene su američke klinike smrti !?

PRODAVALI DIJELOVE TIJELA NEROĐENIH BEBA: Srušene su američke klinike smrti !?

beba-dijelo-tijelaAmeričke klinike za “planirano” roditeljstvo koje su financirane od države su napokon dobile po prstima. Ovakvih klinika u Americi ima preko 500

Iako je o video uratcima koji prikazuju da djelatnici klinika ‘Planned Parenthood’ preprodaju dijelove tijela i organe tek abortirane dječice, brujao svijet, taj isti svijet se potpuno utišao kada su na red došle ‘posljedice’ po jednu od najvećih industrija smrti u svijetu.

Industrije koja promovira i ubija djecu diljem planeta a potom dodatno zarađuje na prodaji organa.

Iako je po nekoj logici cijeli planet trebao biti ujedinjen u zaštiti života i njegova dostojanstva to se ipak nije zbilo.

Mediji su naprosto prešućivali daljni razvoj ove situacije, a reklamirali su se moćnici poput Hilary Clinton i Barack Obame koji su unatoč tome što je ova organizacija ‘uhvaćena’ u zastrašujućem zločinu, blagoslovio njihov rad ali i zlodjela koji čine.

Također, u velikoj mjeri od svjetkih medija je i prešućena vijest da je američki Senat srušio ovu industriju smrti. Naime, Senat je donio odluku o prestanku financiranja Planned Parenthooda, najvećeg američkog lanca klinika za abortus, nakon što je ranije Centar za medicinski napredak objavio niz snimki u kojem razotkriva da je Planned Parenthood uključen u ilegalno trgovanje organima abortirane djece.

Međutim, iako bi tek sada svijet trebao biti na nogama, slaviti i pokazati što misli o ovoj pohvalnoj odluci američkog Senata, čini se da se Planned Parethood oslanja na tišinu medija kao i na veto Baracka Obame koji je već najavio da će poništiti odluku Senata i tako potvrditi demokraciju u kojoj živimo.

Jedan čovjek očito zapeo u službi zla, stavit će veto na spas organizacije koja ubija nerođenu djecu i sve to u velikoj medijskoj tišini? Di su sad mediji? Di su sad organizacije za ljudska prava? UN? Demokracija? Nema ničega….. samo puka tišina besmisla i krikovi života koji i dalje čekaju vaš glas, glas rođenih!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,