Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Arhive KGB i Stasi tajna policija Istočne Njemačke otkrili mračnu tajnu: Hitlerova kćer vlada Europskom Unijom

Arhive KGB i Stasi tajna policija Istočne Njemačke otkrili mračnu tajnu: Hitlerova kćer vlada Europskom Unijom

merkel-hitlerAngela Merkel je, sudeći po dokumentaciji Stasi tajne policije Istočne Njemačke, nasljednik samog Adolfa Hitlera!

Sudeći po dokumentima glavne tajne obavještajne službe Njemačke Demokratske republike poznate kao Stasi, u nekadašnju Hitlerovu fotelju kancelara Njemačke zasjela je ni manje ni više nego njegova kćer!

Naime, 1954. godine rođena je djevojčica za koju Stasi tvrdi da je u pitanju upravo Angela. Njezin službeni datum rođenja je 17 srpnja 1954. godine, međutim, kako se tvrdi u dokumentima ove tajne policije koji se trenutno nalaze u sovjetskoj KGB arhivi, njezin pravi rođendan je 20 travnja 1954. godine.

Ako je vjerovati ovoj tajnoj službi, kćer Adolfa Hitlera rođena je upravo na njegov rođendan.

“Anđeo smrti” oživio Hitlera

Detalje o rođenju Angele Merkel zabilježio je dr Karl Klauberg, jedan od najgorih nacističkih “anđela smrti”, koga je sovjetski sud proglasio ratnim zločincem.

Naime, Klauberg je odslužio svega sedam godina kazne, nakon čega ga je sovjetska vlast pustila u zamjenu za tajne dokumente Stasi policije o Klaubergovoj tehnici umjetne oplodnje, i mnogo bitnije, zamrznutoj spermi Adolfa Hitlera.

Hitlerov otac, koji je promijenio svoje pravo prezime u Hitler, bio je izvanbračni sin Solomon Rothschilda i njegove ljubavnice Marie Anne Schicklgruber.

Sovjetski Informbiro se, pored nacističkih tajni o umjetnoj oplodnji, tako dokopao i Hitlerove zamrznute sperme i dao zeleno svjetlo da se počne s oživljavanjem gena Adolfa Hitlera!

Tako je Klauberg doveo Gretl Braun, najmlađu sestru Eva Braun u Istočnu Njemačku. Ona je bila izabrana za surogat majku Hitlerovog podmlatka.

Kada se Klauberg po obavljenom poslu vratio u Zapadnu Njemačku, ubrzo je uhićen i ubijen dvije godine kasnije, dok mu je suđenje još uvijek bilo u postupku.

Dogovor o svjetskoj dominaciji

Ubrzo po rođenju djevojčice, Sovjeti, Amerikanci i Vatikan su sklopili dogovor, po kome je kontrolu nad djetetom imala Katolička crkva, koja je bila dobro povezana sa Luteranskom crkvom u Istočnoj Njemačkoj, koja je službeno preuzela “skrbništvo” nad bebom.

Dali su joj lažan datum rođenja (17 srpnja) i ime Angela Dorotea Kasner. Za lažnog oca određen je Horst Kasner pastor u jednoj Luteranskoj crkvi, a majka joj je navodno Herlinda, učiteljica njemačkog i engleskog jezika.

Jedna od odredbi ugovora tri strane jeste da se Angeli da internacionalna moć, ali da će to morati pričekati dok Vatikan na svoje čelo ne postavi Papu iz Njemačke.

Nakon smrti Pape Ivan Pavla II, na čelo katoličke crkve 20. travnja 2005. godine postavljen je bivši nacist Joseph Ratzinger koji je kasnije uzeo ime Papa Benedikt XVI. Je li zaista slučajnost što se i to dogodilo baš na Hitlerov rođendan?

1977. godine je Angela Dorotea Kesner postala Angela Merkel, udana za fizičara Ulrich Merkela.

Razvela se 1982. godine, a izabrana je za kancelara Njemačke nedugo nakon što je Papa Ratzinger preuzeo vodstvo nad Katoličkom crkvom, i to na Hitlerov rođendan!
 

 
(dnevno.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,