Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » IVAN PERNAR – jedini je hrvatski političar koji se herojski i bezuvjetno ispriječio između naroda kojem pripada i hegemonskih sila Novog svjetskog poretka

IVAN PERNAR – jedini je hrvatski političar koji se herojski i bezuvjetno ispriječio između naroda kojem pripada i hegemonskih sila Novog svjetskog poretka

permar-predsjednikOno što bi Ivan Pernar izrekao pred svjetskim medijima i u besramna lica bjelosvjetskih predsjednika, premijera i ostalih marioneta bilo bi bez presedana u novijoj svjetskoj povijesti

Teme o kojima je Ivan Pernar u svojoj kratkoj saborskoj karijeri progovarao nisu samo one o kojima drugi šute zbog vlastite umiješanosti, potkupljenosti ili straha od medijske osvete, to su neke od najstrože zabranjenih i od javnosti skrivanih istina čije izgovaranje protiv čovjeka pokreće neopisiv gnjev cijelog sustava.

O mnogim dijaboličkim planovima nadmoćne i neopisivo bogate elite koja posjeduje ovaj sustav Ivan Pernar je našem narodu hrabro godinama širio svijest iskoristivši veliku snagu saborske govornice.

Trijumf našeg digitalnog i analognog aktivističkog angažmana, koji traje već skoro dva desetljeća, a uključuje rad i ovog vrijednog portala, bilo bi postavljanje našeg čovjeka za predsjedničku govornicu.

Čovjeka koji razumije i zastupa isto što i mi.

Ono što bi Ivan Pernar izrekao pred svjetskim medijima i u besramna lica bjelosvjetskih predsjednika, premijera i ostalih marioneta bilo bi bez presedana u novijoj svjetskoj povijesti.

Sjetimo se samo iskrenih riječi koje je ovaj mladi čovjek uputio Guntheru Oettingeru, financijskoj vertikali Europske unije.

Pred milijunskim auditorijem zdrav razum se bez rukavica suprotstavio antidržavnoj neokolonijalnoj politici Bruxellesa.

Briselski birokrat je mogao osjetiti što će biti buđenje hrvatskog otpora i snage po kojima smo vjekovima poznati vladarima sa Zapada. Biti će potrebno mnogo više od medijske propagande i prijetnji da bi nas slomili.

Pernarova borba od početka je praćena pokušajima zastrašivanjima i gušenja njegove riječi. Policija ga je na deložacijama terorizirala, saborska straža ga je iznosila.

Htjeli su upravljati čak i načinom na koji razmišlja i strukturira svoja izlaganja. Ali svi ti pokušaji sustava učinili su ga samo smjelijim i opasnijim protivnikom. Ivan Pernar govori istinu koja i kroz sveopću cenzuru probija do srca ljudi.

On bez PR logistike, jednostavnim rječnikom dopire do našeg naroda, usmjerava mu pažnju na goruća pitanja kojima smo porobljeni, sve od neotplativih kamata do korumpirane sudbene vlasti, a na koja postoje skriveni antisistemski odgovori.

Predsjednička govornica je najveća vrijednost koju nosi uloga predsjednika naše zemlje i ne treba niti sumnjati kako će njegovi spontani govori biti zabilježeni i prepričavani.

Sjetimo se samo briljantnih nastupa ispred interventne policije u Posedarju ili u Saboru o krvavim pohodima NATO-a i o „blagodatima“ Hrvatskog članstva u Europskoj uniji.

No ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da kao Vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske on neće dopustiti hrvatskoj vojsci braniti više ništa osim granica naše domovine.

Ivan Pernar kao predsjednik označio bi kraj sluganstva i ponižavanja našeg naroda i okretanje naše vanjske politike s podržavanja svjetskih agresora na sklapanje prijateljstava sa svima koji nam žele biti prijatelji.

Svijet tone u sveobuhvatnu tehnokratsku tiraniju iz koje imamo samo ovaj posljednji pokušaj bijega. Ovo je posljednja šansa koju ne smijemo propustiti.

Dajmo potporu slobodi i Ivanu Pernaru.

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,