Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » UDARNA VIJEST! ‘PROPJEVAO’ RENOMIRANI DRŽAVNI STRUČNJAK ZA CJEPIVA KOJEG JE VLADA KORISTILA ZA BORBU PROTIV KRITIČARA CIJEPLJNJA: ‘Cjepivo ipak izaziva autizam!’

UDARNA VIJEST! ‘PROPJEVAO’ RENOMIRANI DRŽAVNI STRUČNJAK ZA CJEPIVA KOJEG JE VLADA KORISTILA ZA BORBU PROTIV KRITIČARA CIJEPLJNJA: ‘Cjepivo ipak izaziva autizam!’

cjepivo-autizamBombastično izvješće je potreslo američku zdravstvenu zajednicu koje je otkrilo još jedno šokantno zataškavanje nuspojava cijepljenja

Emisija o ovom svjedočanstvu je emitirana u emisiji “Full Measure” voditeljice Sharyl Attkisson.

Sharyl Attkisson jedna je od rijetkih preostalih pravih novinara u Americi, bila je napadnuta, okaljana, cenzurirana i de-platformirana zbog smionog postavljanja pravih pitanja o cjepivima, špijunaži vlade i drugim “nedopuštenih” tema.

Njezina najnovija emisija, “The Vaccine Debate”, sadrži istinitu priču o dr. Andrewu Zimmermanu, pedijatrijskom neurologu koji je bio svjedok u tajnim sudskim postupcima protiv nuspojava cijepljenja, koji sada predstavljaju tzv. pravdu za oštećenu djecu koja su primila cjepiva u Americi.

Dr. Zimmerman je bio vrhovni vještak vlade i svjedočio je da cjepiva nisu uzrokovala autizam. Rasprava je tada proglašena završenom.

Ali sada je dr. Zimmerman pružio izvanredne nove informacije. On tvrdi da je tijekom saslušanja o cjepivima prije toliko godina privatno rekao vladinim odvjetnicima da cjepiva mogu, i da kod nekE djece uzrokuju autizam.

Taj preokret u stavu vladinog glavnog medicinskog stručnjaka trebao bi promijeniti sve debate o povezanosti autizma i cjepiva. Ako bi javnost to saznala.

Izašao je u javnost i objasnio kako je rekao vladi Sjedinjenih Država da cjepiva mogu uzrokovati autizam u određenoj podskupini djece, a Ministarstvo pravosuđa potisnulo je njegovo istinsko stručno mišljenje.

To je bila jedna od najznačajnijih prijevara, vjerojatno u ljudskoj povijesti.

Ova epizoda emisije “Full Measure” već se cenzurirana koordiniranom urotom zlih tehnoloških divova. Sve im je američki Centar za kontrolu bolesti (CDC) – medicinski front CIA-e – naredio da unište sve dokaze da cjepiva uzrokuju autizam.

Srećom, korisnik je objavio epizodu na Brighteon.com, alternativi Youtubea za slobodan govor.

Međutim, u slučaju da kontrolori CDC i CIA-e prisile da se ova epizoda emisije “Full Measure” povuku, pogledajte dok još možete ovdje za potrebe javnog obrazovanja i javne sigurnosti:

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*


Ukoliko Youtube uskoro izbriše ovaj video, pogledajte ga ovdje:


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,