Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TALIJANSKI KRIMINALIST: Tinejdžerka koja je ubijena od strane nigerijskog imigranta je trebala biti pojedena

TALIJANSKI KRIMINALIST: Tinejdžerka koja je ubijena od strane nigerijskog imigranta je trebala biti pojedena

italija-imigrantNeke su kulture bolje od drugih

18-godišnja djevojka iz Italije je ubijena i raskomadana od strane nigerijskog migranta koji je živio u Italiji sa isteklom vizom mogla je također biti žrtva kanibalizma, prema poznatom talijanskom kriminologu

Pamela Mastropietro je pronađena raskomadana i odložena na ulicu u dijelovima (u putnim torbama) prošlog mjeseca u talijanskoj općini Pollenza.

Policija je kasnije uhitila 29-godišnjeg Innocent Oseghalea koji je bio povezan s tim ubojstvom nakon što je proučavala snimke nadzornih kamera. Oseghale, diler droge koji se suočava sa deportacijom, bio je zadnja osoba koja je vidjela mladu ženu, piše Infowars.

Vlasti je pretražila Oseghalea i ubrzo otkrile predmete i odjeću žrtve natopljene krvlju.

Slučaj je još više postao uznemirujuć kada je kirurg, psihijatar i kriminolog profesor Alessandro Meluzzi izjavio je za Italy Today da ubojstvo ima obilježje “metode koju nigerijska mafija sustavno primjenjuje u Nigeriji i drugdje”.

Istaknuvši činjenicu da srce žrtave i dijelovi njezinih genitalija nisu pronađeni, Meluzzi sugerira da se radi o nigerijskom mafijaškom ritualu kannibalizma – “pretpovijesni obred koji seže u antičko doba” i da je Pamela Mastropietro djelomično pojedena kao dio mahnitog ubojstva.

Gianfranco Borgani, odvjetnik jednog od navodnih pomagača, također je sugerirao da bi ubojstvo moglo biti dio voodoo “rituala” u kojem je žrtva raskomadana kako bi se dobila duhovnu moć.

Također su došle do izražaja druge činjenice, uključujući i kako je djevojka bila žestoko udarana, što je isključilo preveliku dozu droge kao jedinog uzroka smrti.

Ilustrirajući kako masovna imigracija uzrokuje takve duboke podjele u talijanskom društvu, Luca Traini, čovjek koji je nedavno počinio rasističku pucnjavu da bi se osvetio za ubojstvo Pamele Mastropietroa, dobio je potporu mnogih Talijana.

Nedavna anketa je pokazala kako je 65 posto Talijana ispod 35 godina starosti – protiv masovne migracije.

Čelnik stranke Lega, Matteo Salvini, za kojeg se očekuje da formira desničarsku koalicijsku vladu s bivšim premijerom Silvjem Berlusconijem nakon nacionalnih izbora 4. ožujka, obećao je deportirati 500.000 ilegalnih imigranata i osigurati granice zemlje.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,