Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Mađarska izglasala zakon ‘Stop Sorosu’ kojim će se ‘svim dostupnim sredstvima’ obraniti od ilegalnih imigranata

Mađarska izglasala zakon ‘Stop Sorosu’ kojim će se ‘svim dostupnim sredstvima’ obraniti od ilegalnih imigranata

stop-sorosMađarska je izglasala zakon „Stop Sorosu” – zakon koji zaustavlja Georgea Sorosa i njegove organizacije od pokušaja da poplave zemlju sa ilegalnim imigrantima

„Ako se utvrdi da je Soros sudjelovao u takvim aktivnostima, što znači da on organizira ilegalne imigracije, onda će se zakon primjenjivat na njemu”, rekao je glasnogovornik vlade Zoltan Kovacs u priopćenju.

Zakon ima za cilj zaustavljanje poplave masovnih ilegalnih migranata na „svaki mogući i dostupni način”, uključujući i one koji primaju pomoć od stranih nevladinih organizacija, osobito onih koje financira globalistički milijarder George Soros, piše Zerohedge.

Dok će točni detalji zakona biti predstavljeni u četvrtak, mađarski mediji su detaljizirali tri osnovna stupa novog zakona koje je predstavio ministar unutarnjih poslova Sandor Pinter:

1. Nevladine organizacije koje sudjeluju ili podržavaju ilegalne imigracije će biti dužne dati podatke vladi o njihovim aktivnostima.

2. Uključene nevladine organizacije koje primaju novac iz inozemstva moraju platiti porez od 25%, prikupljen od strane nacionalne poreznih i carinske uprave.

3. Strani državljani i mađarski aktivisti koji podržavaju masovne ilegalne migracije mogu dobiti zakonsku zabranu koja će im onemogućavati prilazak granici na manje od 7 kilometara, što neće uključivati strane diplomate i predstavnike UN-a.


Pridržavanje tih zakona, Pintér je rekao, bit će provjeravano od strane tužiteljstva, te ako se utvrdi povreda, ona će obavijestiti sud i predložiti kaznu koju sud može donijeti.

Zakonodavstvo slijedi prijedlog zakona iz listopada 2017. vezano za Sorosevo ‘Otvoreno društvo’, kada je premijer Orban uključio tajne službe u razotkrivanje mreže koju vodi milijarder financijer koja cilja Mađarsku, izvijestio je Bloomberg.

Kao ilustracija koju vrstu pomoći daju Soroseve NVO, tijekom srijede na konferenciji za novinare, ministar unutarnjih poslova Pinter je dao primjer kada su ilegalnim imigrantima poklanjali mobilne telefone „s ciljem da im se pokaže kako doći do, recimo Švedske”.

U 2015. godini, Soros je izjavio da Europska unija „mora prihvatiti najmanje milijun tražitelje azila godišnje u doglednoj budućnosti. I za to, ona mora dijeliti pravedno taj teret.”

Poljska se pridružila Mađarskoj u anti-imigranstkoj politici, te je dobila ukor i prijetnje iz Europske unije, čiji je član.

Na konferenciji za novinare u siječnja u Budimpešti, Viktor Orban i poljski premijer Mateusz Morawiecki novinarima su rekli da „imigrantska politika EU … nije uspjela”, dodajući: „Jasno je da su europski građani ne žele imigrante, dok nekoliko europskih čelnika i dalje prisiljava na neuspjelu imigracijsku politiku.”

„U smislu migracije i kvota koje su se nametnule zemljama članicama EU, snažno odbacujemo takav pristup jer narušava suverene odluke zemalja članica” – rekao je Morawiecki.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,