Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘OVAKO NEŠTO SE NIJE DOGODILO NIKADA PRIJE’: IMIGRANT IZ SIRIJE UHIĆEN ZBOG SILOVANJA PONIJA U NJEMAČKOM DJEČJEM ZOOLOŠKOM VRTU

‘OVAKO NEŠTO SE NIJE DOGODILO NIKADA PRIJE’: IMIGRANT IZ SIRIJE UHIĆEN ZBOG SILOVANJA PONIJA U NJEMAČKOM DJEČJEM ZOOLOŠKOM VRTU

poni-pase„Nešto ovako nikad se nije dogodilo prije”, izjavio je svjedok

Policija je uhitila 23-godišnjeg Sirijca zbog navodnog silovanja ponija u dječjem zoološkom vrtu u Berlinu.

Njegovom zločinu su svjedočili šokirani posjetitelji koji su fotografirali incident i predali vlastima.

Incident se dogodio oko 15 sati, u petak, 3. studenog u Kinderbauernhofu (dječjoj farmi) na područje njemačke prijestolnice u Goelitzer Parku. Čovjeka je opazila dadilja, koja je bila u posjeti zoološkom vrtu s djetetom, prenosi Infowars.com.

„Moja dadilja je u Goerlitzer parku zajedno sa našim sinom bila svjedok kako čovjek obavlja seksualni čin sa ponijem”, rekla je žena za portal Berliner Morgenpost, dodajući da je dadilja obavijestila osoblje parka o incidentu, ali ne želi govoriti o tome više jer je bilo previše traumatično.

Zaposlenik zoološkog vrta je rekao je za novine da je dadilja fotografirala čovjeka koji je imao seksualni čin sa ponijem, i odmah kontaktirala osoblje zoološkog vrta, koji su zatim pozvali policiju. Kada je shvatio da je uočen, mladić se skinuo sa životinje i nestao u parku.


Nakon što su vidjeli fotografiju, čuvari zoološkog vrta su pronašli čovjeka i uhitili ga prije nego što je otišao u park; te su ga potom predali policiji.

Berlinska policija je potvrdila da se 23-godišnjak iz Sirije suočava sa optužbama za kršenje Zakon o dobrobiti životinja i „izazivanje javne neugodnosti seksualnim putem.”

Prva optužba mu može donijeti kaznu do tri godine zatvora ili novčanu kaznu, dok druga nosi kaznu do jedne godine zatvora ili novčanu kaznu.

Ovdje je očito da će zatvor i novčanu kaznu platiti sami građani Njemačke, s obzirom da je sirijac očito nezaposlen i živi na socijalnoj pomoći.

Omiljen među mladim obiteljima, dječji zoološki vrt u Berlinu je dom dva ponija, dvia magaraca, pola tuceta ovaca i koza, kao i desetak kokoši, pataka i zečeva.

Zaposlenik zoološkog vrta je rekao da su svi djelatnici vrlo razočarani zbog silovanja ponija i nadaju se da neće ostaviti trajan loši dojam na ugled parka.

„Pozitivne stvari se događaju ovdje tijekom cijele godine. Sramota je da nas sada povezuju sa takvim incidentima.”

„Osumnjičenom sirijcu je zabranjen ulaz u zoološki vrt i silovanje životinja. Ako se vrati, mi ćemo ga prijaviti. Nešto što se nikada ovdje nije dogodilo prije„ izjavila zaposlenica parka.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI