Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DR┼ŻAVNIK KOJI NE POSUSTAJE: Obranit ─çemo Ma─Ĺarsku i sprije─Źiti Sorosev plan o uni┼ítenju kr┼í─çanstva u Europi

DR┼ŻAVNIK KOJI NE POSUSTAJE: Obranit ─çemo Ma─Ĺarsku i sprije─Źiti Sorosev plan o uni┼ítenju kr┼í─çanstva u Europi

orban-stolPremijer Ma─Ĺarske Viktor Orban poru─Źio je danas da ─çe ta zemlja obraniti svoje granice, sprije─Źiti primjenu ÔÇ×Sorosevog planaÔÇť i ÔÇ×kona─Źno pobijediti u biciÔÇť

Orban je, na 27. kongresu stranke Fides u Budimpe┼íti, rekao da Ma─Ĺarskoj prijeti ÔÇ×imperijaÔÇť ameri─Źkog milijardera Georgea Sorosa jer sprje─Źava realizaciju njegovog plana da nacionalne dr┼żave pretvori u ÔÇ×stvar pro┼ílostiÔÇť i zamijeni ih Europom sa mje┼íovitim stanovni┼ítvom, prenos MTI.

Kako je ma─Ĺarski premijer istaknuo, zagovornici tog plana ÔÇ×┼żele smijeniti vlade koje zastupaju nacionalne interese, uklju─Źuju─çi ma─Ĺarsku vladuÔÇť.

Orban je naveo i da su migracije samo sredstvo u ÔÇ×Sorosevom planuÔÇť s ciljem slabljenja nacionalnih dr┼żava i eliminiranja kr┼í─çanske kulture jednom za svagda.

ÔÇ×Od toga moramo obraniti Ma─ĹarskuÔÇť, zaklju─Źio je Orban, dodav┼íi da Sorosev plan u velikoj mjeri ugro┼żava sigurnost, pri ─Źemu je podsjetio na ─Źeste teroristi─Źke napade, porast kriminala i nasilja nad ┼żenama i novi val antisemitizma u europskim zemljama koje su naklonjene migracijama.
 
(Tanjug)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,