Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Putin zabranio stavljanje fluorida u vodoopskrbu: ‘Fluoru nema mjesta izvan zatvorskog kampa ili gulaga’

Putin zabranio stavljanje fluorida u vodoopskrbu: ‘Fluoru nema mjesta izvan zatvorskog kampa ili gulaga’

putin-vodaVladimir Putin je zabranio fluor u Rusiju, navodeći da je to „toksični otrov” kojim su na silu „hranili ratne zarobljenika u sovjetskim vremenima” i ne treba „ni pod kojim okolnostima, sada ili u budućnosti primjenjivati ga na ljudima u Ruskoj Federaciji„

Politika dodavanja fluorida u javnu vodoopskrbu je bila prekinuta u Rusiji 1990. godine, ali su regionalne skupine koje je financirala zaklada Otvoreno društvo Georgea Sorosa vršile potajno pritisak i počele agitirali za ponovno uvođenje.

Službena zahtjev je podnesen u Kremlju koji navodi da je fluorid „jedan od najsigurnijih i najkorisnijih, ekonomičnih javnozdravstvenih mjera poznatih čovjeku, i radi čuda u javnom zdravstvu na većem dijelu Sjedinjenih Američkih Država.”

No, Putin je odbacio kampanju, tvrdeći da „fluoru nema mjesta izvan zatvorskog kampa ili gulaga”.

Govoreći na forumu iza zatvorenih vrata najviših razina vlasti i osoblju u svom rodnom gradu St. Petersburgu, Putin je odgovorio na pitanja o kampanji fluoridizacije ističući tko stoji iza zavjere: George Soros i njegova zaklada “Otvoreno društvo” i podružnice koje pronalaze načine za nepoštivanje zakona suverenih nacija.

Kada su ga pitali o tome što on podrazumijeva pod „izvan zatvorskog kampa ili gulaga” (neobična fraza na ruskom), Putin je teško uzdahnuo prije nego je okupljenima objasnio da nije sve ono što se čini i način kako se vodi ovaj svijet.

Tijekom 2. svjetskog rata, nacistički Nijemci i komunistički Rusi dodavali su natrij fluorid u vodu za piće ratnih zarobljenika kako bi ih oglupili i načinili poslušnima.

Putin je oduševljenim studentima povijesti objasnio kako vjeruje da je dodavanje fluorida u vodovod plan Novog svjetskog poretka da uništi zdravlje i mentalne sposobnosti ljudi.

Kampanja ponovnog stavljanja fluorida u javnu vodoopskrbu je razbjesnila ruskog predsjednika. On je rasčistio jednu stvar, da milijuni ljudi mogu potpisati peticiju, ali on će to sigurno odbaciti.

Izvješće iz Kremlja 2015. godine je objavilo da predsjednik Putin vjeruje da je sljedeća faza ljudske evolucije trenutno pod „ozbiljnim rizikom” i da zapadna i globalistička elita „namjerno usporava proces u njihovu osobnu korist.”

Izvješće nastavlja:

„Mi kao vrsta imamo izbor nastaviti razvijati naše tijelo i mozak u najzdravijoj putanji, ili možemo slijediti zapadni primjer posljednjih nekoliko desetljeća i namjerno trovati našu populaciju s genetski promijenjenom hranom, lijekovima, cijepljenjem i brzom hranom koja se treba klasificirati kao opasnu drogu.”

„Moramo se boriti protiv ovoga. Da je tjelesno i intelektualno degradirano stanovništvo nije u našem interesu.”

Putin je izjavio da se zrak, tlo, te opskrba vodom mora držati čistim. Genetski modificirani sastojci su zabranjeni u Rusiji od 2015. godine. Organska poljoprivreda je procvjetala, a običnim građanima država dijeli besplatna zemljišta ako obećaju da će ga koristiti za uzgoj organske hrane.

Nema sumnje da fluorid nikad neće biti dopušten da polako truje ljude dok je Putin na vlasti.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,