Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KULTURNA NOVINARKA: ŠVEDSKA NE ZASLUŽUJE SLAVITI VLASTITI NACIONALNI DAN

KULTURNA NOVINARKA: ŠVEDSKA NE ZASLUŽUJE SLAVITI VLASTITI NACIONALNI DAN

svedska-novinarkaKaže da bi se zemlja treba stidjeti vlastite zastave

„Kulturna novinarka” Kristina Lindquist kaže da je Švedska je toliko ksenofobična, da ne zaslužuje slaviti vlastiti nacionalni dan i da „nacionalizam trebao biti izbrisan”

„Kao i švedsku zastavu”, prekorila je Lindquist tijekom nastupa na SVT Gomorron u Švedskoj, piše Infowars.

„Živimo u Europi. Pogledajte Europu u 20. stoljeću i što je nacionalizam učinio i što se događalo na putu nacionalizma.

Nacionalizam je opasna puritanska ideologija koju treba uništiti„ – rekla je Lindquist, vjerojatno nesvjestna da su nacisti bili nacionalsocijalisti.

Ona je tada izgovorila totalno bizarnu tvrdnju da su „Svi stranački lideri političkih stranaka” u Švedskoj „supernationalisti” jer su „stajali ispred švedske zastave.”

Lindquist je također rekla da zemlja ne bi trebala imati ponos u sebi, tako dugo dok nastavlja deportirati ilegalne imigrante.

„Morate biti u mogućnosti imati raspravu o tome što nacionalizam znači, i kako je nevjerojatno destruktivan”, rekla je, dodajući: „Ne namjeravam slaviti takvu zemlju.”

Lindquistini komentari naglašavaju kako će ljevičari žele ‘premazati’ čak i većinu koja je navodno „progresivna” i otvoriti granice svoje zemlju koja je po njima ksenofobična, te držati predavanje svojim građanima da se trebaju stidjeti sami sebe.

U stvarnosti, naravno, Švedska bijesna multikulturalnost je dovela do toga da cijela područja velikih gradova postanu NO-GO zone islamskih geta gdje se napadaju nemuslimani.

Nova studija je nedavno otkrila da su u 90% pucnjava (oružjem) u Švedskoj sudjelovali migranati.

Ranije ove godine, švedski policajac veteran Petar Springare ‘zazviždao je’ o tome kako je u gotovo svakom nasilnom kriminalnom djelu kojim se on bavio, počinitelj imao islamsko ime.

Druga studija provedena od strane švedskog Nacionalnog odbora za lijekove otkrila je da su zapravo tri od četiri djeteta takozvanih „izbjeglica” – zapravo odrasli.

Multikulturalizam je totalni promašaj u Švedskoj i zahvaljujući islamifilima poput Lindquist, zemlja sada doživljava podsmijeh Europe.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,