Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KULTURNA NOVINARKA: ┼áVEDSKA NE ZASLU┼ŻUJE SLAVITI VLASTITI NACIONALNI DAN

KULTURNA NOVINARKA: ┼áVEDSKA NE ZASLU┼ŻUJE SLAVITI VLASTITI NACIONALNI DAN

svedska-novinarkaKa┼że da bi se zemlja treba stidjeti vlastite zastave

ÔÇ×Kulturna novinarkaÔÇŁ Kristina Lindquist ka┼że da je ┼ávedska je toliko ksenofobi─Źna, da ne zaslu┼żuje slaviti vlastiti nacionalni dan i da ÔÇ×nacionalizam trebao biti izbrisanÔÇŁ

ÔÇ×Kao i ┼ívedsku zastavuÔÇŁ, prekorila je Lindquist tijekom nastupa na SVT Gomorron u ┼ávedskoj, pi┼íe Infowars.

ÔÇ×┼Żivimo u Europi. Pogledajte Europu u 20. stolje─çu i ┼íto je nacionalizam u─Źinio i ┼íto se doga─Ĺalo na putu nacionalizma.

Nacionalizam je opasna puritanska ideologija koju treba uni┼ítitiÔÇ× – rekla je Lindquist, vjerojatno nesvjestna da su nacisti bili nacionalsocijalisti.

Ona je tada izgovorila totalno bizarnu tvrdnju da su ÔÇ×Svi strana─Źki lideri politi─Źkih stranakaÔÇŁ u ┼ávedskoj ÔÇ×supernationalistiÔÇŁ jer su ÔÇ×stajali ispred ┼ívedske zastave.ÔÇŁ

Lindquist je tako─Ĺer rekla da zemlja ne bi trebala imati ponos u sebi, tako dugo dok nastavlja deportirati ilegalne imigrante.

ÔÇ×Morate biti u mogu─çnosti imati raspravu o tome ┼íto nacionalizam zna─Źi, i kako je nevjerojatno destruktivanÔÇŁ, rekla je, dodaju─çi: ÔÇ×Ne namjeravam slaviti takvu zemlju.ÔÇŁ


Lindquistini komentari nagla┼íavaju kako ─çe ljevi─Źari ┼żele ‘premazati’ ─Źak i ve─çinu koja je navodno ÔÇ×progresivnaÔÇŁ i otvoriti granice svoje zemlju koja je po njima ksenofobi─Źna, te dr┼żati predavanje svojim gra─Ĺanima da se trebaju stidjeti sami sebe.

U stvarnosti, naravno, ┼ávedska bijesna multikulturalnost je dovela do toga da cijela podru─Źja velikih gradova postanu NO-GO zone islamskih geta gdje se napadaju nemuslimani.

Nova studija je nedavno otkrila da su u 90% pucnjava (oru┼żjem) u ┼ávedskoj sudjelovali migranati.

Ranije ove godine, ┼ívedski policajac veteran Petar Springare ‘zazvi┼żdao je’ o tome kako je u gotovo svakom nasilnom kriminalnom djelu kojim se on bavio, po─Źinitelj imao islamsko ime.

Druga studija provedena od strane ┼ívedskog Nacionalnog odbora za lijekove otkrila je da su zapravo tri od ─Źetiri djeteta takozvanih ÔÇ×izbjeglicaÔÇŁ – zapravo odrasli.

Multikulturalizam je totalni proma┼íaj u ┼ávedskoj i zahvaljuju─çi islamifilima poput Lindquist, zemlja sada do┼żivljava podsmijeh Europe.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,