Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » SKANDAL! EU PARLAMENT ZABRANIO prikazivanje filma koji dokazuje povezanost autizma i cjepiva!

SKANDAL! EU PARLAMENT ZABRANIO prikazivanje filma koji dokazuje povezanost autizma i cjepiva!

vaxxed-eu-parlamentKako spriječiti demokraciju i drugu stranu priče u korist farmaceutske industrije? Pravi primjer daje nam iznenadna odluka Europskog parlamenta koji je unatoč tome što je bilo najavljeno, zabranio raspravu o cjepivima i tako cenzurirao istinu…

Dana, 9. veljače Europski parlament najavio je veliki događaj na kojem je trebao sudjelovati dr. Andrew Wakefield, liječnik koji je razotkrio korupciju farmaceutske industrije i dokazao povezanost autizma i cjepiva, i na kojemu je trebao, u dva navrata biti prikazan njegov dokumentarni film “Vaxxed – from coverup to catastrophe”.

Riječ je o velikom događaju na kojem se trebalo raspravljati o sigurnosti cjepiva, a kao govornici pozvani su i hrvatski stručnjaci dr. Lidija Gajski i dr. Srećko Sladoljev.

Cilj ovog predavanja bila je demokratska rasprava u kojoj su zastupnici Europskog parlamenta trebali vidjeti film i čuti drugu stranu priče o cjepivima, čime bi se osnažio duh demokracije ali i proširila svjesnost europskih čelnika kao i europske javnosti o cjelovitoj istini o cjepivima.

No, iako su plakati već tiksani, a pozivnice za ovaj događaj poslane i govornicima i predstavnicima medija, ovaj događaj naprasno je otkazan, ili bolje rečeno zabranjen u Europskom parlamentu, bez ikakvog objašnjenja.

Michele Rivasi, zastupnica Europskog parlamenta koja je inicirala raspravu o sigurnosti cjepiva upozorila je da je riječ o cenzuri i sprezi s farmaceutskom industrijom te dodala da će se zabranjeni događaj ipak održati u dvorani “Espace Lumen” u neposrednoj blizini parlamenta!

Zabranjena istina

Naime, Europski parlament zabranio je demokratsku raspravu i projekciju filma Vaxxed i time razbjesnio javnost te ponovno pokazao da u srcu Europe danas ne stoluje nikakva demokracija već isključivo fašizam koji u sprezi farmaceutske industrije javnosti i zastupnicima uskraćuje istinu o povezanosti cjepiva s velikim porastom autizma u svijetu te drugih neuroloških poremećaja kod djece

Zbog ovog filma napadnut je i poznati glumac Robert De Niro kojem je također zabranjeno prikazati film na Tribeca film festivalu. Nakon zabrane filma De Niro izlazi u javnost i govori: Vrijeme je da svijet sazna istinu o cjepivima, istinu o cjepivima koje izazivaju autizam’, zbog čega je izvrgnut linču svjetskih medija. Hrvatski mediji su baš sve ovo zataškali, kao da skandali niti ne postoje!

Zabranjeni dokumentarni film kojeg vam donosimo govori o dr. William Thompson, znanstveniku koji radi za CDC i tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i cjepiva naprasno uništene, kao i da je sam sudjelovao u uništenju.

‘Donijeli smo kantu za smeće na sred prostorije i sve ono što je dokazivalo da cjepivo izaziva autizam smo bacili – uništili’ rekao je Thompson i time izazvao brojne prosvjede koji su se danima održavali ispred CDC-ja, a o kojima skoro nitko nije izvještavao.

Film Waxxed koji u potpunosti razobličava laž o ‘sigurnim cjepivima’ zabranjen je za prikazivanje javnosti na festivalima a sada ga zabranjuje i Europski parlament s tim da navodi koji su izneseni u filmu i koji dokazuju da je cjepivo uzročnik autizma nikada nisu opovrgnuti već samo zabranjeni pod utjecajem farmaceutske mafije koji u dogovoru s vladama svijeta vrši depopulaciju čovječanstva preko cjepiva.

Ako niste svakako pogledajte film:

 

 

Zabranjeni intervju Srećka Sladoljeva

No, u Hrvatskoj nije samo zataškan samo film Vaxxed, ili informacija o predavanju hrvatskih stručnjaka u Bruxellesu, u Hrvatskoj je zabranjen i intervju Srećka Sladoljeva s novinarem Slobodne Dalmacije u kojem Sladoljev najavljuje svoje gostovanje u Europskom parlamentu 9. veljače, koji je sada (uslijed zabrane) premiješten u dvoranu pored parlamenta, i u kojem dr. Sladoljev na pitanje ima li povezanosti cjepiva s autizmom odgovara: ‘Svakako. Jakih. Ali autizam je “superzvijezda” u modelu privatnog i profitnog zdravstva!

Četveromjesečni program “socijalizacije” autističnog djeteta u Americi stoji 80,000 dolara pa računajte zaradu ako su prije šezdeset godina statistike bilježile manje od jednog slučaja autizma na deset tisuća djece, a danas je pojavnost dvjesto puta veća.

Dvadeset tisuća posto! Pedesetih godina američka djeca primala su desetak “džep” doza cjepiva, danas šezdeset i četiri. Kod američkih Amiša, vjerske zajednice koja se nikako ne cijepi, autizma nemate. Ove dvije činjenice možete promatrati i kao rezultat dobro postavljenog kliničkog pokusa!’

S obzirom na istinu koja je trebala biti izrećena u Europskom parlamentu a neće biti zbog nedemokratske zabrane, javnost traži odgovore na sljedeća pitanja za predsjednika i 549 članova parlamenta:

– Tko je zabranio slobodu govora i izražavanje različitog stručnog mišljenja po pitanju sigurnosti cjepiva?

– Tko pokušava ušutkati glasove znanstvenika, profesora, nobelovaca, liječnika i hrabrih “zviždača“ koji žele podijeliti svoje znanje i dokaze da cjepiva može biti nesigurno i opasno?

– Postoji li barem jedna institucija Europske unije koja nije u vlasništvu korporacija i farmaceutskog lobija odnosno Big Pharme?

– Je li ovaj potez Europskog parlamenta dokaz da je Europska unija umire i da je sloboda i život građana u rukama raznih fašističkih korporacija?

– Znači li to da oni koji su trebali štititi i promicati prava i slobode građana Europe, direktno rade suprotno?

– Želimo znati imena onih koji su naredili zabranu najavljenog velikog događaja u kojem su znanstvenici htjeli prezentirati film i iznijeti opasnost cjepiva u europarlamentu u kojem sjede zastupnici svih zemalja EU članica?!

(dnevno.hr)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,