Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » 10 iznenađujućih poteza koje će Obama napraviti u posljednja dva dana

10 iznenađujućih poteza koje će Obama napraviti u posljednja dva dana

obama-odlazakŠto se može očekivati ​​od (ne) diplomatske inercije koja ne pušta odlazećeg američkog predsjednika, koji poteze može povući u preostala dva dana vladavine u Bijeloj kući i koje odluke čekaju na potpis

Ekskluzivni plan pod nazivom “Barackovih 48 sati” dobili smo od hakera. Ruskih, naravno.

Histerija. Iracionalnost. Ispravljanje pogrešaka još većim pogreškama. Nediplomatičnost.

Njegovi sunarodnjaci ga oslovljavaju sa – “hroma patka”, označavajući tako lidera koji je na samom kraju mandata i gubi svaki utjecaj. Dvije riječi: Barack Obama.

Ponašanje predsjednika kao “otkačenog topa na brodu” koji svake slijedeće sekunde udara u drugu rub broda. Čak se i brod opasno počeo ljuljati. Čist amerikanizam. Situacija je toliko alarmantna da su dovedeni u pitanje neki o ključnih principa Sjedinjenih Država.

Protjerao je 35 ruskih diplomata, zatvorio dva ruska diplomatska predstavništva, isporučio prijenosne protuzračne raketne komplekse protivnicima Bashara el Assada, produžio sankcije Iranu iako je ova država ispunila uvjete iz nuklearnog sporazuma s međunarodnom zajednicom, olabavio embargo na izvoz oružja američkim saveznicima za borbu protiv terorizma u Siriji, potpisao zakon o ograničavanju u vojnoj suradnji s Rusijom, pokušao ugurati Crnu Goru u NATO …

I najfriškija vijest: stavio na crnu listu Milorada Dodika (kojeg je Donald Trump pozvao na inauguraciju).

Bijela kuća se prema novoizabranom predsjedniku Trumpu ponaša kao prevarena supruga sugerirajući mu da bira, Rusija ili Amerika.

Plastični primjer udara na demokratske postulate ove države, jer ispada da američki narod nije bitan. Samo je bitan Obama. I Barackovo loše podnošenje poraza.


Dakle, samo za vas, otkriće ruskih hakera:

#1. Saznat da nije Bog. To će ga još više ražestiti. Svetit će se i Bogu i sebi. Kajanje će prijeći u pokajanje. Imam dva dana više od tebe, bradati, obratit će se osobno Bogu. Gledaj što sve mogu uništiti. Napunit će glavne naslove u vijestima.

#2. Odletjet će u Kinu. I zaplakati. Zašto se ovdje nisam rodio. Ovdje bih uvijek bio član partije na vlasti. Kinezi suzama ne vjeruju.

#3. Poslat će Rockyja Balbou da uhiti Kim Jong-una. Kad Rocky, po prvi put padne, bit će mu zabranjen povratak u Ameriku. Barack će biti novi Rocky.

#4. Naredit će Lukašenku da obrije brkove. Iz hira. Kad ovaj to odbije, Obama će pustiti bradu. Dužu.

#5. Poslat će pismo Rohanu. Dragi Hasane, treba li ti nasljednik? U pismu se nalaze i moje fotografije s bradom. Shuchur Alahu. Tvoj Barack.

#6. Vratit će se kući. Obrijati. Pa upitati Trumpa da bar malo boravi u “Trumpovom tornju”. Pasti ćeš kao i sa vlasti. Dva grijeha su i za mene mnogo, replicirat će mu Trump.

#7. Zamolit će potom Trumpa da šiša travu u dvorištu Bijele kuće. Voli taj miris. I pogled u prozore ovalnog kabineta.

#8. Bit će odbijen i iz bijesa će zatražiti od Putina da mu da azil. Zahtijevat će i da sa Snowdenom bude cimer.

#9. Otići će u Vatikan i na kapiji reći: došao je prvi crni papa. Bijeli dim se ipak neće pojaviti.

#10. Zapalit će tompus i upitati Raul Castra: kakav bih ja predsjednik Kube bio? Kad mu Raul odbije ruku, doći će na Balkan i obnoviti rad Komunističke partije.

#11. Kad je pretjerivanje, neka je i u potezima. Zato će biti i jedan preko plana. Vratit će Nobelovu nagradu za mir.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , ,