Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » KRALJICA NIJE PREMINULA? Buckinghamska palača povukla objavljenu osmrtnicu kraljice Elizabete

KRALJICA NIJE PREMINULA? Buckinghamska palača povukla objavljenu osmrtnicu kraljice Elizabete

krlajica-zatvorene-ociIzvanredna medijska vijest je objavljena, a zatim brzo izbrisana na web stranici kraljevske obitelji, navela je mnoge da vjeruju da je kraljica Elizabeta mrtva

Priopćenje koje navodi da je kraljica Elizabeta umrla u snu prekjučer ujutro nakratko se pojavilo na službenim stranicama kraljevske obitelji prije nego je skinuto – ali ne prije nego su korisnici interneta snimili screenshot članka i dokaz priopćenja koji se pojavio na Googleu, piše YNW.

Službena izjava izdana od strane press tajnika kraljice na zahtjev princa Charlesa, navodi da je kraljica Elizabeta preminula u snu u kući Sandringham nakon što je postala “sve krhkija u posljednjih nekoliko tjedana poslije jakog kašlja i infekcije u plućima tijekom Božića.”

Čudne izjave su u zadnje vrijeme dolazile iz kraljevske palače, poput onih da je kraljica pritvorena zbog svog neuračunljivog ponašanja, pa sve do onih izjava u mainstream medijima da je “samo malo” prehlađena, te da se zato ne pojavljuje u javnosti.

kraljica-smrt1Princ Charles i princeza Anne bili su u kući Sandringham s kraljicom u vrijeme njezine smrti, prema objavi.

U priopćenju se također navodi da će se princ Charles popeti na prijestolje kao nasljednik:

“Sastanak Vijeća održat će se večeras da bi proglasio pristupanje princa Charlesa kao novog vladara. Njegova krunidba će se održati krajem godine, nakon prikladnog razdoblja žalosti”, pisalo je u objavi javnosti.

Javno priopćenje je izbrisano sa službene kraljevske web stranice royal.uk ubrzo nakon objavljivanja, stvarajući sumnju da je objavljivanje bilo namjerno.

Javno priopćenje koje je objavila službena kraljevska web stranica na kratko se pojavila na vrhu Google rezultata pretraživanja za pojam “kraljica elizabeta”.

kraljica-smrt2Međutim, razlog za uklanjanje članka je nejasan i komentatori upućuju na detaljnu prirodu izjave koja se čini da je bila unaprijed pripremljena te da nije bila slučajna.

Royal.uk nije odgovorila na zahtjev za pojašnjenje o tome zašto su uklonjene izjave i tko je naredio da objava bude objavljena u javnost od strane princa Charlesa.

kraljica-smrt3
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,