Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » KRALJICA NIJE PREMINULA? Buckinghamska pala─Źa povukla objavljenu osmrtnicu kraljice Elizabete

KRALJICA NIJE PREMINULA? Buckinghamska pala─Źa povukla objavljenu osmrtnicu kraljice Elizabete

krlajica-zatvorene-ociIzvanredna medijska vijest je objavljena, a zatim brzo izbrisana na web stranici kraljevske obitelji, navela je mnoge da vjeruju da je kraljica Elizabeta mrtva

Priop─çenje koje navodi da je kraljica Elizabeta umrla u snu prekju─Źer ujutro nakratko se pojavilo na slu┼żbenim stranicama kraljevske obitelji prije nego je skinuto – ali ne prije nego su korisnici interneta snimili screenshot ─Źlanka i dokaz priop─çenja koji se pojavio na Googleu, pi┼íe YNW.

Slu┼żbena izjava izdana od strane press tajnika kraljice na zahtjev princa Charlesa, navodi da je kraljica Elizabeta preminula u snu u ku─çi Sandringham nakon ┼íto je postala “sve krhkija u posljednjih nekoliko tjedana poslije jakog ka┼ílja i infekcije u plu─çima tijekom Bo┼żi─ça.”

─îudne izjave su u zadnje vrijeme dolazile iz kraljevske pala─Źe, poput onih da je kraljica pritvorena zbog svog neura─Źunljivog pona┼íanja, pa sve do onih izjava u mainstream medijima da je “samo malo” prehla─Ĺena, te da se zato ne pojavljuje u javnosti.

kraljica-smrt1Princ Charles i princeza Anne bili su u ku─çi Sandringham s kraljicom u vrijeme njezine smrti, prema objavi.

U priop─çenju se tako─Ĺer navodi da ─çe se princ Charles popeti na prijestolje kao nasljednik:

“Sastanak Vije─ça odr┼żat ─çe se ve─Źeras da bi proglasio pristupanje princa Charlesa kao novog vladara. Njegova krunidba ─çe se odr┼żati krajem godine, nakon prikladnog razdoblja ┼żalosti”, pisalo je u objavi javnosti.

Javno priop─çenje je izbrisano sa slu┼żbene kraljevske web stranice royal.uk ubrzo nakon objavljivanja, stvaraju─çi sumnju da je objavljivanje bilo namjerno.

Javno priop─çenje koje je objavila slu┼żbena kraljevska web stranica na kratko se pojavila na vrhu Google rezultata pretra┼żivanja za pojam “kraljica elizabeta”.

kraljica-smrt2Me─Ĺutim, razlog za uklanjanje ─Źlanka je nejasan i komentatori upu─çuju na detaljnu prirodu izjave koja se ─Źini da je bila unaprijed pripremljena te da nije bila slu─Źajna.

Royal.uk nije odgovorila na zahtjev za pojašnjenje o tome zašto su uklonjene izjave i tko je naredio da objava bude objavljena u javnost od strane princa Charlesa.

kraljica-smrt3
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,